Sport

2013.08.17. 18:26

BOON-ÉLŐ - MSE vs. Pápa 0-2 (0-2)

Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 4. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Lombard Pápa Termál FC csapatát fogadta szombaton 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 4. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Lombard Pápa Termál FC csapatát fogadta szombaton 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


MSE

0 - 2

Pápa

Mezőkövesd, 2013.08.17. 19:00


A Mezőkövesd-Pápa (0-2) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a látottakat.


[poll id="455"]


90+2

Vége a mérkőzésnek, két góllal kapott ki a Mezőkövesd.


90

 

Két perc hosszabbítás következik.


89

Tóth G. buktatta Menougongot, ezért számára is villant a sárga lap.


84

 

Szépíthetett volna a Mezőkövesd. Dobos beadását Olasz Dénes hat méterről centiméterekkel fejelte a bal sarok mellé.


76

Orosz M. helyett Eszlátyi a pályán.


73

 

Petneházi szögletét Olasz D. a jobb sarok mellé fejelte.


 

 

Tanácstalanul adogat a Mezőkövesd. A sárgában játszó hazaiak nem tudják feltörni a vendégek védelmét, csak a szögletekig jutnak el.


70

Quintero helyett Tóth B. váltotta.


69

Melczer helyére Irhás állt be.


 

 

Véber György a védelemben szerkezeti változtatást hajtott végre. A jobb oldalra Szalait tette, középen Hegedűs Dávid sepreget, míg a bal oldalon Gévay játszik tovább.


47

 

A "levegőben" lógott a Pápa harmadik gólja. A lesre játszó védők közül Quintero kilépett, rávezettea labdát Szántaira, de 14 méterről leadott lövését a kapus reflexmozdulattal védte, majd a lecsorgó labdára rávetődött. Így tisztázta az ígéretes, góllal kecsegtető pápai akciót.


 

A szünetben dupla vagy semmi alapon kettős cserét hajtott végre Véber György. Lakatos helyére Olasz Dénest küldte be, míg Bognár Istvánt Petneházi Márk váltotta.


 

 

A Kecskeméten tapasztalt játékkal szemben a Mezőkövesd ezúttal csalódást okozott. Nem tudott mit kezdeni a jól tömörülő és a kontra támadásokat operáló Pápával.


45+1

A játékvezető egy percet hosszabbított, 0-2 a félidő.


31

Újra a Mezőkövesd a hálójába került a labda. Kenesei becsapta Dévait, majd 15 méterről célozta meg a kaput, Szántai jó érzékkel védett, de a hazaiak kapusáról egészen a 16-ig pattant a labda, amelyre Griffiths csapott le, majd egy igazitás után 15 méterről ballal a jobb alsó sarokba vágta a labdát. 0-2


 

 

Gólhelyzetet egyik csapat játékosai sem tudtak kidolgozni, a publikum így meglehetősen csendesen figyelte a játékot.


28

A mérkőzés első sárga lapját osztotta ki Kassai Viktor: Szalai belerúgott Tóth G-be a pápai térfél közepén, ezért részesült figyelmeztetésben.


 

 

Mezőnyjátékkal telnek a percek, a labda a két tizenhatos között pattog, különösebb izgalomra nincs ok.


15

 

Farkas B. 20 méteres lövését Szűcs oldalra tenyerelte, Balajti rácsapott a labdára, és az ötös bal oldaláról célozta meg a kaput, de Szűcs bravúrral mentett.


13

 

Griffiths meghúzódott a saját térfelén, lebicegett a pályáról.


4

Váratlanul vezetesét szerzett a vendég csapat. Kenesei balról lágyan ívelt középre, Griffiths pedig öt méterről úgy fejelt a kapuba, hogy a labda a bal kapufáról perdült a hálóba. 0-1


1

A Pápa kezdte a játékot.


 

 

A kezdés előtt Puhl Sándort is köszöntötték, róla köztudott, hogy az 1994-es Egyesült Államokban rendezett világbajnoki döntőt a Brazília-Olaszország találkozót vezette.


 

 

A kezdés előtt sűrű sorban érkeztek a szurkolók és fél órával a sipszót megelőzően már több, mint ezren ültek a lelátókon.


 

 

Az összecsapás rangját emeli, hogy a sípot Kassai Viktor fújja. A tatabányai dirigensről köztudott, hogy vezetett már Bajnokok Ligája döntőt, olimpiai döntőt és Világbajnoki elődöntőt is.


 

 

Egy órával a kezdés előtt viszont megérkezett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, akit Tállai András a Mezőkövesd Zsóry FC társadalmi elnöke fogadott és adott tájékoztatást a magyar labdarúgás első számú vezetője számára a stadion átépítéséről, fejlesztéséről, és a még hátralévő munkálatokról. Csányi Sándor több kérdést tett fel Tállai Andrásnak a csapatot fenntartó kft. működéséről, ezekre Tállai felelt.


 

 

A villanyfényes pályaavatóra a hazai klub meghívta Orbán Viktor miniszterelnököt is, aki azonban a hírek szerint külföldön tartózkodik, ezért nincs jelen.


 

 

A mérkőzést Kassai Viktor vezeti, asszisztensei Tóth II. Vencel és Bozó Zoltán lesznek. Az alapvonalon Solymosi Péter és Takács János áll majd, a tartalék játékvezető pedig Kispál Róbert.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 4. forduló

MSE vs. Pápa

0 - 2   (0 - 2)

Mezőkövesd, 3.000 néző. V.: Kassai V. (Tóth II. V., Bozó Z.).


Mezőkövesd Zsóry FC: Szántai - Lakatos, Szalai, Hegedűs, Gévay, Dobos, Farkas, Melczer, Bognár, Menougong, Balajti

Vezetőedző: Véber György

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs - Tóth, Orosz, Supic, Peter, Kenesei, Rodenbücher, Maksimovic, Szabó, Quintero, Griffiths

Vezetőedző: Tóth Bálint


Gólszerző: Griffiths a 4. (0-1) és a 31. (0-2) percben.

Sárga lap: Szalai a 28., Tóth G. a 89. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Lakatos helyett Olasz és Bognár helyett Petneházi a 46., Melczer helyett Irhás a 69., Quintero helyett Tóth B. a 70., Orosz M. helyett Eszlátyi a 76. percben.


[poll id="424"]


Korábban már beszámoltunk róla, hogy csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetség képviselői bejárást tartottak a mezőkövesdi sportlétesítményben, amelynek célja az volt, hogy hitelesítsék a pályát.

Szombaton 19 órától Mezőkövesd Zsóry FC – Lombard Pápa TFC mérkőzés a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Az NB I 4. fordulójában hazai közönség előtt is debütál a Mezőkövesd Zsóry FC csapata. A sárga-kékek ellenfele a Lombard FC Pápa gárdája lesz. A mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 19 órától a Borsod Online-on. Ön mit tippel a meccsre?


MSE a Facebookon is

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatáról szóló híreket a Facebook-on is olvashatja: https://www.facebook.com/MezokovesdiSE


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!