Sport

2013.07.23. 08:20

Tájkerékpáros ob-érmek Érdről

A hétvégén rendezték meg Érd térségében a tájkerékpárosok idei sprint- és hosszú távú országos bajnokságát. A szombati sprint ob-n, a Diósgyőri Tájfutó Club maroknyi alakulata egy bajnoki címnek és két ezüstéremnek örülhetett.

A hétvégén rendezték meg Érd térségében a tájkerékpárosok idei sprint- és hosszú távú országos bajnokságát. A szombati sprint ob-n, a Diósgyőri Tájfutó Club maroknyi alakulata egy bajnoki címnek és két ezüstéremnek örülhetett. Az ifjúsági fiúknál Jordán Soma a verseny végén nagyot hajrázva aranyérmes lett, míg ugyanitt a sokáig vezető Magyar Milán a második helyen zárt. A legfiatalabbaknál Tamás Biankát csak egy fiú tudta megelőzni az összevont serdülő korosztályban.Az elit kategóriás felnőtt mezőnyben Tamás Tibor mindössze 10 mp-el maradt le a dobogóról.

A másnapi hosszú távú ob-n Magyar Milán megismételte az előző napi eredményét, begyűjtötte második ezüstjét. Az elit mezőnyben Tamás Tibor és Kirilla Péter a közvetlen élmezőny mögött zárt, míg Nagy Benő és Jordán Soma defekt miatt nem tudta befejezni a versenyt.

Eredmények

Sprint távú ob:

Serdülő leányok: 2. Tamás Bianka

Ifjúsági fiúk (F17): 1. Jordán Soma, 2. Magyar Milán

Felnőtt elit kategóriás férfiak: 4. Tamás Tibor, ...7. Kirilla Péter, ...9. Nagy Benő

Hosszú távú ob:

Serdülő leányok: 4. Tamás Bianka

Ifjúsági fiúk: 2. Magyar Milán

Felnőtt elit kategóriás férfiak: 6. Tamás Tibor, ...8. Kirilla Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!