Sport

2013.07.24. 11:19

Sivic: "Kapusra még mindenképpen szükségünk van"

Kedden újabb labdarúgó érkezett próbajátékra a DVTK-hoz, a csapatnál hiányposztnak számító kapus helyre: a 18 éves Gelei Vince tavaly az NB II Nyugati csoportjában szereplő Csákvári TK hálóőre volt.

Kedden újabb labdarúgó érkezett próbajátékra a DVTK-hoz, a csapatnál hiányposztnak számító kapus helyre: a 18 éves Gelei Vince tavaly az NB II Nyugati csoportjában szereplő Csákvári TK hálóőre volt. A múlt pénteken, az évad előtti utolsó edzőmeccsen, az NB II-es Balmazújvárosi FC ellen a mérkőzést végig védő, 33 éves cseh kapust, Milos Buchtát nem marasztalták, ő biztosan nem lesz a DVTK játékosa. Arra a kérdésünkre, hogy mi a helyzet Ivan Rados kapussal, akinek élő szerződése van a Diósgyőrrel, és Balmazújvárosban is ott volt a csapattal, ezzel kapcsolatban Sivic Tomislav a következőket mondta:

– Ez nem az én asztalom. Mivel velem a szezon elején azt közölte Dudás Hunor ügyvezető, hogy Ivan Radossal ne számoljak, mert őt mindenképpen kölcsön akarja adni a klub, én tartom magam ehhez, nem is sorolom őt a csapat keretéhez. Vagyis 20 mezőnyjátékosunk van és két kapusunk, Rajiccsal és a fiatal Herceggel együtt. Nagyjából megvagyunk, de azért még várható érkező, hiszen, hogy maradjak a témánál, kapusra még mindenképpen szükségünk van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!