Sport

2013.07.21. 18:55

Sivák és Langauer sikere

Miskolc - Egy miskolci ezüst- és egy bronzérem lett a hétvégi bocsa verseny mérlege.

Miskolc - Egy miskolci ezüst- és egy bronzérem lett a hétvégi bocsa verseny mérlege.Miskolc Kupa és Mogyorósi Attila-emlékverseny néven rendeztek a múlt héten a borsodi megyeszékhelyen, az egyetemi Körcsarnokban bocsa viadalt. A kétnapos rendezvényen szinte a teljes magyar mezőny részt vett, a nemzetközi és a hazai kategóriákban, egyéni versenyszámokban mérték össze ügyességüket az indulók. A mérkőzéseket a nemzetközi szabályoknak megfelelő időméréssel, 4 szettre bontva bonyolították le, és mindenki a saját labdáját használhatta.

– Ez egy országos ranglista verseny volt, az egész magyar élmezőny képviseltette magát, a válogatottak is rajthoz álltak, az Európa-bajnokságon sikereket elért versenyzők is, úgyhogy jó színvonalú versenyen vagyunk túl – foglalta össze a két nap történéseit Lénárt György, a rendezvény főszervezője. – Nagyon jó és szoros mérkőzéseken dőltek el a végső helyezések, és általánosságban azt kell mondjam, hogy a papírforma érvényesült. A miskolci versenyzők közül a hazai kategóriában Sivák Gábor ezüstérmes lett, ami jó eredménynek számít, hiszen a döntőben a mezőny favoritjával szemben maradt alul. A BC2-es kategóriában is született egy miskolci érem, Langauer Katalin a harmadik lett, úgyhogy összességében elégedettek vagyunk a hazai versenyzők teljesítményével.


EredményekV

  • Hazai kategória: 1. Kovács Katalin (Szeged), 2. Sivák Gábor (Miskolc), 3. Bors Attila (Kecskemét).
  • BC 2 kategória: 1. Pálinkás Zoltán (Kecskemét), 2. Németh István (Budapest), 3.Langauer Katalin (Miskolc).
  • BC 3 kategória: 1. Murguly Elemér (Budapest), 2. Pregun Alex (Budapest), 3. Abramov Dániel (Budapest).
  • BC 4 kategória: 1. Hegedűs László (Szeged), 2. Béres Dezső (Szeged), 3. Dobsa Sándorné (Pécs).
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!