Sport

2013.07.21. 16:12

Nagy T.: a DVTK-ból Pápára

Nagy Tamással, aki az előző szezonban a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapat keretének tagja volt, és a 2013/14-es évadra is élő szerződése volt a piros-fehérekhez, szerződést bontott a DVTK.

Nagy Tamással, aki az előző szezonban a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapat keretének tagja volt, és a 2013/14-es évadra is élő szerződése volt a piros-fehérekhez, szerződést bontott a DVTK.Mint arról már beszámoltunk: a védő már Bükre sem utazott el a Diósgyőr csapatával, a hivatalos indoklás szerint Sivic Tomislav edző azért nem tette rá az utazólistára, mert ,,vétett a belső szabályzat ellen”. A nem hivatalos verzió szerint pedig az történt, hogy a július 6-án lejátszott DVTK – Mezőkövesd-Zsóry SE edzőmeccs után a játékos szóvá tette edzőjének, hogy bár a találkozóra nevezettek között szerepelt és a második félidőben szinte végig melegített, egyetlen perc játéklehetőséget sem kapott.

Nagy Tamás a DVTK-ból Pápára tart, a dunántúli csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője, Szemán György azt nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére, hogy szóbeli megállapodásuk van a védővel, aki pár napon belül három évre ír alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!