Sport

2013.07.04. 09:47

DVTK: Ketten hosszabbítottak

Miskolc - A diósgyőri klub szerződést hosszabbított két olyan labdarúgójával, akiknek lejárt a szerződésük június 30-án.

Miskolc - A diósgyőri klub szerződést hosszabbított két olyan labdarúgójával, akiknek lejárt a szerződésük június 30-án. Azt szerettük volna megtudni Dudás Hunor ügyvezetőtől, hogy milyen intervallumban egyeztek meg Gohér Gergővel és a szlovák bekkel, Michal Hanekkel, ám a klubirányítóval nem tudtunk beszélni, aki értesüléseink szerint külföldön tartózkodik. Hogy mi a helyzet a spanyol középpályással, Francisco Gallardóval – akinek szintén lejárt a kontraktusa –, egyelőre nem derült ki, hiszen ezt sem tudtuk megkérdezni az ügyvezetőtől. Korábban Sivic Tomislav azt nyilatkozta az Észak-Magyarországnak, hogy hat-hat hónapos szerződést javasolt az előbb felsorolt három labdarúgónak, mert ez az idő elég arra, hogy megismerje a futballistákat és ők viszont.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!