Sport

2013.07.24. 11:07

Cséká: négy közül választ ma Sivic

Miskolc - Ma (szerdán) lehet új csapatkapitánya a DVTK NB I-es labdarúgó együttesének.

Miskolc - Ma (szerdán) lehet új csapatkapitánya a DVTK NB I-es labdarúgó együttesének.A spanyol José Luque távozása után még nincs új csapatkapitánya a DVTK NB I-es labdarúgó gárdájának. Bár az eddigi előkészületi találkozókon kivétel nélkül a magyar válogatott védője, Kádár Tamás viselte a piros karszalagot, a piros-fehérek vezetőedzője, Sivic Tomislav elmondása szerint ez nem jelenti biztosan azt, hogy az első bajnokin is ő lesz majd a cséká, ugyanis erről a mai napon születhet döntés. Arra a kérdésünkre, hogy a futballban bevett két verzió közül melyiket részesíti előnyben, hogy demokratikus úton, a játékosok szavazatai alapján dőljön el, hogy ki lesz a kapitány, vagy az edző által kijelölendő utat választja, Sivic Tomislav a következőket mondta:

– A demokratikus úton megválasztott csapatkapitány sem biztos, hogy mindig jobb, mint az edző által kijelölt. Erre jó példa a mostani helyzet a DVTK-nál. Sok új játékos van, még nem ismeri mindenki teljesen a másikat, így egy szavazásnak nem sok értelme lenne. Ezért úgy döntöttem, hogy én magam fogom kijelölni az őszre a csapatkapitányt, ami nem zárja ki, hogy tavasszal akár maguk a labdarúgók válasszák ki ezt a személyt.

A négyek

A szakvezető azt is elárulta, hogy négy jelöltje van még jelen pillanatban, és egyvalamiben biztos hogy megegyeznek, mindannyian magyar játékosok. Hogy kik ők, arról az Észak-Magyarország szerdai számában lehet olvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!