Sport

2013.06.10. 14:15

Giro d Italia: adásban a miskolci fanatikusok

Miskolc - Május 4-26-ig tartott a Giro d Italia kerékpárverseny, ahol az idén több miskolci bringa fanatikus a helyszínen szurkolt.

Miskolc - Május 4-26-ig tartott a Giro d Italia kerékpárverseny, ahol az idén több miskolci bringa fanatikus a helyszínen szurkolt.

- A Giro d Italia mindig is a legnehezebb kerékpárversenyek közé tartozott. A hírhedten meredek emelkedők és a szélsőséges időjárás sokszor tették már próbára a versenyzők erőnlétét - mondta lapunknak Nehézy László, aki fotókat is küldött a nem mindennapi versenyről. - Az idei viadal különösen megviselte a mezőnyt, hiszen a legtöbb szakaszt hűvös, esős időben voltak kénytelenek teljesíteni a versenyzők, és a magashegyi befutókra megérkezett a havazás is. Ritka pillanatoknak lehetett szemtanúja az a három miskolci testvér, akik együtt látogattak ki a Dolomitokba, hogy nézőként vegyenek részt a verseny forgatagában.

Megtudtuk azt is, hogy a Tre Cime di Lavaredo 2350 méter magas befutójánál óriási havazás fogadta a versenyzőket és a szurkolókat. Rendkívüli felvételek készültek, miközben a miskolci szurkolók is képernyőre kerültek az közvetítés élő adásában.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!