Sport

2013.06.14. 15:16

Balajti Ádám mezőkövesdi lehet

Az élvonalba jutott labdarúgócsapat tagjai megérdemelt nyári szabadságukat töltik.

Az élvonalba jutott labdarúgócsapat tagjai megérdemelt nyári szabadságukat töltik.

A bárki számára elérhető közösségi oldalról például – többek között – Szalai Vilmos és Kemény Tamás tunéziai napsütéses képei köszönnek vissza. A felkészülést ugyan csak június 24-én kezdi meg első NB I-es szezonjára a Mezőkövesd-Zsóry NB I-es labdarúgó csapata, a klub háza táján azonban zajlik az élet. A sporttelepen megkezdődtek a felújítási-bővítési munkálatok, melynek során világítóberendezést is építenek a kivitelezők – mindezt lapunk majd ,,személyesen" is megtekinti a napokban.

Kilincselnek

– Nagyüzem van nálunk – mondta Hagyacki József, az MSE ügyvezető elnöke. – Pénteken két menedzserrel is tárgyalásokat folytatok, de nevekről, vagy bombasztikus átigazolási hírekről egyelőre még nem tudok beszámolni. Gőzerővel dolgozunk annak érdekében, hogy a rajtra összeálljon a keretünk.

Véber György vezetőedzőnek öt kiszemeltje is van: az egri Németh Norbert, az újpesti Horváth Tamás, a ferencvárosi Batik Bence, a paksi Vayer Gábor és a legutóbb az MTK-ban szerepelt Balajti Ádám akár tehát a matyóvárosiaknál folytathatja pályafutását.

Véber érdeklődött

Utóbbit telefonon értük el, s a DVTK egykori kedvence készséggel mondta, amit mondhatott:

– Mezőkövesdi konkrét megkeresésről nem tudok, inkább úgy fogalmaznék, hogy Véber György érdeklődött nálam, hogy esetleg lenne-e kedvem a matyóföldre költözni? Egyébként pedig az internet világában meg kell szokni, hogy itt is, ott is bedobják az ember nevét, s ezeknek a kiszivárogtatásoknak olykor nincs semmilyen alapja. Az biztos, hogy játszani akarok, de azt még nem döntöttük el a menedzseremmel, hogy hol. 2015-ig a DVSC-TEVA játékosa vagyok, az MTK Budapest színeiben kölcsönben szerepeltem az elmúlt szezonban, s még az sincs kizárva, hogy a kék-fehéreknél maradok. Sok időm nincs arra, hogy töprengjek, hamarosan határoznom kell a folytatásról...

A 22 éves, eddigi 64 NB I-es mérkőzésén 12 gólt jegyett labdarúgó – aki tagja volt az Egyiptomban rendezett, U20-as világbajnokságon bronzérmet kiharcolt magyar válogatottnak – kérdésünkre válaszolva kijelentette: egyszer szívesen visszatérne a DVTK-hoz, számára ugyanis rossz döntés született akkor, amikor klubjának nehéz anyagi helyzete miatt 2010 nyarán Debrecenbe „passzolták”.

ÉM-KT

Otthon és Tatán

Az MSE-Zsóry gárdája, a már összeállított alapozási menetrendje szerint, június 24-től két hétig hazai környezetben tréningezik, majd ugyancsak két hétig Tatán gyakorol, utána pedig szintén Mezőkövesden zárja az erőgyűjtést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!