Sport

2013.05.02. 23:57

19. Mojito Lemon Miskolc Rally - Turánék Focus WRC-vel Miskolcon!

Miskolc - Bő egy héttel a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally előtt eldőlt, hogy a Turán Frigyes, Zsíros Gábor kettős egy Ford Focus WRC-vel áll rajthoz a szezon második futamán.

Miskolc - Bő egy héttel a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally előtt eldőlt, hogy a Turán Frigyes, Zsíros Gábor kettős egy Ford Focus WRC-vel áll rajthoz a szezon második futamán.Kazárék és Krózserék mellett tehát Turánék is királykategóriás autóval érkeznek Borsodba.

- Már rég óta dolgoztunk ezen a projekten - tette hozzá Turán Frigyes, akit akkor értünk telefonon utol, amikor éppen Olaszországból tért haza. - Már Eger előtt is voltak pozitív jelek, de akkor még nem állt össze az anyagi háttér. Azóta szerencsére sok minden változott: az autó megmaradt, jó ajánlatot kaptunk, és szerencsére az anyagi oldalát is sikerült előteremteni. Az utolsó pillanatokban dőlt el a kérdés, de most már kijelenthetem, hogy WRC-vel indulunk Miskolcon. Számunka ez kategóriaváltást is jelent, amihez a versenyzőtársak írásbeli engedélyére volt szükség. Az MNASZ kérésének eleget tettünk, szerencsére mindenki akceptálta a kérésünket. A csapattal még nem ismerjük egymást, de nagyon bízom benne, hogy akár egy hosszútávú együttműködés kezdete lehet a miskolci versenyhétvége.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!