Sport

2013.05.07. 08:36

Sousának egy menedzser szerzett jegyet a DVTK bajnokijára

Miskolc - Dudás Hunor elmondása szerint nem találkozott a portugál edzővel.

Miskolc - Dudás Hunor elmondása szerint nem találkozott a portugál edzővel.Amint arról beszámoltunk: szombaton Miskolcon járt az 52-szeres portugál válogatott futballista, Paulo Sousa (aki az idén január 7-ig a Videoton FC csapatát irányította szakvezetőként), és megtekintette Diósgyőrben a DVTK – DVSC NB I-es bajnoki mérkőzést. A jelenleg csapat nélküli edzőt, és az edzőt kereső csapatot, a Diósgyőrt sok szurkoló összekombinálta, de, hogy van-e valóságalapja ennek, azt aligha ismernék el a felek, egy esetleges tárgyalásos szakaszban. Így aztán Dudás Hunort, a diósgyőri labdarúgócsapatot üzemeltető gazdasági társaság ügyvezetőjét előbb arról kérdeztük, hogy miként került a diósgyőri VIP páholyba Paulo Sousa.

– Úgy, hogy felhívott egy menedzser, aki jegyeket kért a mérkőzésre, és mivel az ilyen irányból, mármint menedzserek részéről érkező kéréseket, amennyiben van szabad hely a VIP-ben, nem szoktuk megtagadni, így tettünk most is – válaszolta Dudás Hunor, aki arra a kérdésre, hogy tudta-e, hogy Sousának is kért jegyet a menedzser, így folytatta: – Persze, hogy megtudtam, mert a neveket itt is le kell adni, a beléptetés a VIP-be is névre szóló.

Nem menne bele

Azt is megkérdeztük az ügyvezetőtől, hogy összetalálkozott-e a meccsen, illetve előtte vagy utána Paulo Sousával.

– Sajnos, ez alkalommal más irányú programom miatt nem tudtam jelen lenni a találkozón, így nem találkozhattunk a mérkőzésen – felelte az ügyvezető, aki arra a megismételt kérdésünkre, hogy a meccs előtt vagy a meccs után nem botlottak-e egymásba, ezt mondta: – Én még nem találkoztam személyesen Paulo Sousával. Gondolom a kérdés arra irányul, hogy esetleg ő lenne-e a jelöltünk, de mielőtt még ez felvetődne, hagy mondjam el, nem szeretnék belemenni abba, hogy minden nap, minden, a csapattal kapcsolatban felröppent nevet kommentáljak. Nyilván megvan az oka annak, hogy miért járt itt Paulo Sousa, de ezt ne tőlem kérdezzék, én erre nem tudok válaszolni. Egyébként pedig amennyire én tudom, nem ez volt az egyetlen olyan meccs, amelyet a múlt hét végén megnézett az egykori portugál válogatott, hiszen pénteken a Videoton – MTK meccsen is ott volt.

ÉM


Miskolc - Az egykori 52-szeres portugál válogatott labdarúgó, Paulo Sousa, aki legutóbb a Videoton FC NB I-es csapatánál edzősködött, a helyszínen tekintette meg a DVTK – DVSC NB I-es futballbajnokit.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!