Sport

2013.05.28. 09:17

Sötétben húzták meg a vonalat

Szolnok, Putnok - A 88. percben félbeszakadt a vasárnap este rendezett Szolnoki MÁV – Putnok VSE NB II-es labdarúgó mérkőzés.

Szolnok, Putnok - A 88. percben félbeszakadt a vasárnap este rendezett Szolnoki MÁV – Putnok VSE NB II-es labdarúgó mérkőzés.Az éppen átadott villanyvilágítás ugyanis meghibásodott, ezért a játékvezető a játékidő lejárta előtt véget vetett az összecsapásnak, amelyen a hazaiak 3-0-ra vezettek. Kőrösi Róbert, a PVSE ügyvezetője a meccs félbeszakításáról így nyilatkozott:

– Mivel a találkozó döntő részét lejátszottuk, a szövetség valószínűleg a pályán elért eredményt igazolja majd. Újrajátszást nem fognak elrendelni, az biztos... Minket azonban nem az „alkalmi” sötétség bosszant és keserít el, hanem az, hogy éppen vasárnap este húzták meg felettünk a vonalat és vált ténnyé, hogy nem játszhatunk osztályozót az NB II-ben való maradásért és kiesünk az NB III-ba. Nem Szolnokon úszott el a státuszunk, hanem a korábban vétett bakijainknak isszuk most meg a levét. Jónéhány pontot herdáltunk el, főleg az NB I-es tartalékcsapatok ellen voltunk adakozóak. Az élet persze megy tovább, majd a tulajdonosok döntenek arról, hogy a kialakult helyzetben mit tesznek.

(A teljes cikk az Észak-Magyarország május 28-i számában olvasható.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!