Sport

2013.05.17. 15:00

Labdarúgó NB II: A szakvezetők bizakodnak

A hét végén a 27. forduló mérkőzéseit játsszák a labdarúgó NB II-ben.

A hét végén a 27. forduló mérkőzéseit játsszák a labdarúgó NB II-ben.

Putnok VSE – Mezőkövesd-Zsóry (szombat, 18.00)

Koszta Péter, a PVSE vezetőedzője: – Az osztályozós helyért az esztendő elejétől küzdünk. A múlt héten a Ferencváros ellen óriási esélyt szalasztottunk el, kihagytuk ziccereinket, így a Fradinak ajándékoztunk 2 pontot. Most itt a lehetőség reményeink életben tartására és ehhez mindenképpen nyernünk kell. A Mezőkövesdet nem egyszerű dolog megverni, de itt nincs lefutott meccs, bárkit megverhetünk. Tudjuk, hogy a Kövesd jó együttes, s nekünk nem szabad néznünk a táblázatot, meg a két gárda közötti pontkülönbséget. Ellenfelünk támadó futballt játszik, mi ugyanerre törekszünk, ennek „eredője” pedig az lesz, hogy az alakulat örülhet majd, amelyik jobban használja ki helyzeteit. Sok nézőre számítok, a matyóvárosból is százak látogatnak majd el hozzánk, legalább ezer nézőt várunk. Bizonyítani akartunk és fogunk is!

Véber György, az MSE-Zsóry vezetőedzője: – Ez is egy mérkőzés abból a háromból, amelyen biztosítani akarjuk a bajnoki címet. Mindhármat meg akarjuk nyerni, egyértelmű szándékunk, hogy az első lépést Putnokon meg is tegyük! Ebben az NB II-ben minden meccs borzasztan fontos és nagy téttel bír, tudjuk, hogy így van ezzel a Putnok is. Mi azonban az első helyen állunk, taktikánk az, hogy sokat akarjuk birtokolni a labdát. Ezt kell megfejelnünk, hogy megnyerjük a párharcokat, az ütközéseket, a test-test elleni küzdelmet és akkor a nagyobb futballtudás pontokban is kifejezésre jut majd.

Balmazújváros – Kazincbarcikai SC (vasárnap, 18.00)

Kiprich József, a KBSC vezetőedzője: – Nekünk már nincs más esélyünk, mint az, hogy a hátralévő három találkozónkból hátmat megnyerjünk. Azt tudjuk, hopgy a Balmazújváros komoly ellenfél, hiszen a Vasat is megverte idegenben, és ezzel nagy esélye van arra, hogy bekerüljön az első öt közé. Mivel a remény hal meg utoljára, természetesen hiszünk abban, hogy bekerülünk az első nyolc közé, vagy az osztályozót érő valamelyik fokozaton végzünk. Azt mondtam a fiúknak is, hogy aki nem hisz a sikerben, el se jöjjön Balmazújvárosba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!