Sport

2013.05.04. 13:37

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. DVSC-TEVA 3-3 (1-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a DVSC-TEVA együttesét fogadta szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a DVSC-TEVA együttesét fogadta szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!


DVTK

3 - 3

DVSC-TEVA

Miskolc 2013. 05. 04. 14:00


"A múlt heti meccshez képest előre léptünk játékban, de amit szeretnék, attól azért még messze vagyunk" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőri VTK Debrecen elleni 3-3-as döntetlenje után.


[poll id="383"]


90+3

Vége a mérkőzésnek.


90+2

Csere a Debrecennél: Bódi helyett Simac jött be.


90+1

 

Tisza 20 méterről eleresztett bombája kerülte el a bal alsó sarkot.


90

 

2 perc hosszabbítás következik.


89

Coulibaly kapott sárga lapot, mert lerántotta Haneket.


88

 

Tisza harcolt ki magának egy lövőhelyzetet a tizenhatoson belül, de a lövése célt tévesztett.


85

Tisza bal oldali szögletét Verpecz ütötte ki szögletre, így Tisza ismételhetett, a bal oldalról érkező labdáját Gallardo fejelte 2 méterről kapura, a labda már túljutott a gólvonalon, amikor egy vendégvédő kifelé rúgta, de Kassai játékvezető megadta a gólt, 3-3.


84

Csere a vendégeknél: Ferenczi helyett Spitzmüller állt be.


81

Gallardo esett el a vendégkaputól 15 méterre, de hazai tizenegyes helyett a diósgyőri játékos kapott sárga lapot, feltételezhetően műesésért. Ezt reklamálta meg a játékvezetőnél Luque, aki szintén kapott egy sárgát.


77

Takács kapott sárga lapot, mert Sidibe lábára tartott rá.


78

 

Coulibaly játszotta lövésig magát a bal oldalon, bombája keresztbe elzúgott a kapu előtt.


76

Gallardo került gólhelyzetbe a tizenhatoson belül, többszöri állítgatás után végül lövés helyett Tisza elé tette a labdát, akit szabálytalanul állítottak meg. A játékvezető tizenegyest ítélt, a büntetőt Luque középre, az elmozduló kapus helyére, a léc alá bombázta, 2-3.


75

 

Czvitkovics szabadrúgását Rybansky nem tudta megfogni, de közben szabálytalankodott Coulibaly, így a Diósgyőr jöhetett a labdával.


71

 

A DVSC jobb oldali szöglete után Coulibaly fejéről Sidibéhez pattant a labda, akinek a fejese után a felső léccel találkozott a játékszer, és csak ezt követően tisztázott a hazai védelem.


70

 

Czvitkovics 20 méteres bombáját mentette szögletre Rybansky.


69

 

Luque jobb oldali szabadrúgását öklözte ki Verpecz kapus.


66

Újabb debreceni gól! Ferenczi hosszú ívelésére Bódi indult meg a bal oldalon, majd 12 méterről higgadtan csavart a bal felő sarokba, 1-3.


65

 

Ferenczi középről, 22 méterről tisztán lőhetett, de méterekkel a kapu fölé lőtte a labdát.


62

Coulibaly iramodott meg a bal oldalon nagy lendülettel, előbb Takács P. mellett vitte le a labdát, majd az alapvonal közelében Kádár sem tudta őt feltartóztatni, és végül a vágtája végén, 6 méterről , éles szögből a kapus mellett lőtt a kapuba, 1-2.


58

 

Gohér hosszú indítását Tisza futotta be, és emelt 16 méterről a kapu fölé.


56

Csere a Diósgyőrnél: Seydi helyett Tisza jött be.


55

Cserél a Debrecen: Kulcsár helyett Sidibe állt be.


54

 

Bacsa passza után Gallardo a kapu torkában Seydit próbálta meg játékba hozni, aki elől szögletre mentettek a vendégek.


51

 

Egy vendég kontránál Ferenczi indult meg a bal oldalon a saját térfeléről, az ígéretes lehetőségről azonban nem lett igazi helyzet, mert a hazai védők visszaértek és tisztáztak.


49

 

Bacsa perdítése után Seydi került helyzetbe, aki előbb a kivetődő Verpeczet találta el, majd az ismétlése az egyik visszafutó védőről pattant ki, így Luque is próbálkozhatott, az ő lövésébe szintén beleért egy védő, akiről szögletre pattant a labda.


48

 

Gallardo jó passza után Gohér a bal oldalról ívelt be a kapu elé, az érkező Bacsa fejéről a léc fölé pattant a labda.


47

 

Luque 20 méteres lövésének hárítása nem okozott nagy gondot Verpecznek.


46

Folytatódik a mérkőzés.


45

Vége az első félidőnek.


43

 

Luque lőtt 19 méterről, balról a kapu fölé.


40

Egyenlített a Diósgyőr! Luque bal oldali szögletére Fernando érkezett nagy lendülettel, 10 méterről a kapu közepébe talált, 1-1.


36

 

Gallardo indítása után a jobb oldalon Vágihoz került a labda, aki jól adott be, középen Seydit keresve, ám a két védő között álló csatár előtt elsuhant a játékszer.


30

Máté kapott sárga lapot, mert Bacsával szemben szabálytalankodott.


23

Vezet a Debrecen! Czvitkovics a jobb oldalról adott keresztbe, ahol Ferenczi remekül lőtte vissza a labdát középre, a berobbanó Kulcsár pedig 5 méterről küldte a labdát a kapu bal oldalába, 0-1.


22

 

Czvitkovics próbálkozott 24 méterről, ez a lövés is méterekkel kerülte el a kaput.


20

 

Luque 26 méterről eleresztett lövése kerülte el méterekkel a kaput.


17

 

Bódi próbálta meg a kaputól 18 méterre a léc alá kanalazni a labdát, de fél fordulásból a léc fölé küldte a játékszert.


14

 

Bódi jobbról ívelt a kapu elé, Coulibalyt keresve, akinek a feje elől a hazaiak kapusa piszkálta el a labdát.


13

 

Gallardo a jobb oldalról szépen készítette le lövésre a labdát, Luquénak, a középpályás 18 méterről eleresztett lövését Verpecz azonban kitenyerelte.


8

 

Vági futott be a tizenhatoson belülre, picit megbillentették, nem tudott onnan lőni, ahol ez még veszélyes lett volna, az alapvonal közelében pedig Verpecz lekapcsolta előle a labdát.


5

Ramos kapott sárga lapot, mert elhúzta Gallardo lábát.


2

 

Seydi tartotta meg a labdát és teremtett magának lövőhelyzetet a bal oldalon, éles szögből leadott lövése azonban keresztbe elsuhant a kapu előtt, a labdát Gallardo szedte össze, aki két jó csel után Luquénak próbálta lekészíteni a játékszert, de Ramos közbelépett és felszabadított.


1

A Debrecen kezdte a mérkőzést.


13:55

 

A hazai kispadon a lehetséges 7 fő helyett csupán négy játékos, egy kapus és három mezőnyjátékos kapott helyet Ambrusics kapus, Nagy T., Vadász és Tisza személyében.


13:45

 

A DVTK keretéből kimaradt Rudolf Gergely. A csatár a klubtól kapott tájékoztatás szerint a pénteki edzésen nyaksérülést szenvedett, ezért nem tudja vállalni a játékot. Hogy pontosan mi baja van a csatárnak, az csak a jövő heti kivizsgáláson derülhet ki.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 26. forduló

DVTK vs. DVSC-TEVA

3 - 3   (1 - 1)

Miskolc, 3500 néző, v.: Kassai Viktor (ifj. Tóth II. Vencel, Szalai Dániel)


Diósgyőri VTK: Rybansky – Vági, Hanek, Kádár, Gohér – Takács P., Fernando – Bacsa, Gallardo, Luque – Seydi. Vezetőedző: Kovac Zoltán.

Debreceni VSC-TEVA: Verpecz – Bernáth, Máté, Mészáros, Korhut – Ramos, Bódi, Czvitkovics, Ferenczi – Kulcsár, Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér.


Gólszerző: Kulcsár (0-1) a 23., Fernando (1-1) a 40., Coulibaly (1-2) a 62., Bódi (1-3) a 66., Luque (2-3, 11-esből) a 76., Gallardo (3-3) a 85. percben.

Sárga lap: Ramos az 5., Máté a 30., Takács a 77., Gallardo a 81, Luque a 81., Coulibaly a 89. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Kulcsár helyett Sidibe az 55., Seydi helyett Tisza az 56., Ferenczi helyett Spitzmüller  a 84., Bódi helyett Simac a 92. percben.


Nézzük együtt, együtt nézzük: a DVTK – DVSC-TEVA focimeccset Temesvári Miklóssal követjük együtt.

A Diósgyőri VTK szombaton a Debreceni VSC-TEVA csapatát fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk 14 órától.

A Loki legutóbb októberben volt illetlen vendég, azóta nem nyert bajnokit idegenben.

Az Ultras Debrecen nem lesz jelen Diósgyőrben a Loki szombati bajnokiján, ezért nem szervez utazást sem.

A Loki pályaedzője, Sándor Tamás szerint a DVTK-t nagy akarással lehet legyőzni.

Keleti rangadóra kerül sor a 26. fordulóban. A Diósgyőri VTK vendége a címvédő Debreceni VSC együttese lesz szombaton. A mérkőzésről élőben tudósítunk 14 órától? Ön szerint ki nyeri a piros-fehér csapatok csatáját?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!