Sport

2013.05.31. 20:04

Az edzők csalódottak...

Labdarúgás: NB II, Keleti csoport, 29. forduló.

Labdarúgás: NB II, Keleti csoport, 29. forduló.Putnok VSE – Nyíregyháza Spartacus (szombat, 18.00)

Koszta Péter, a PVSE vezetőedzője: – Nekünk már nincs tétje a meccsnek, mi elbúcsúztunk a második osztálytól. A nyolcadik helyezést kiharcolhattuk volna, de túl sok hibát vétettük az NB I-es tartalékcsapatok ellen. A megszerezhető 24-ből ugyanis csak 9 pontot vettünk el tőlük és ez nagyon kevés. Ez okozta a vesztünket, most pedig felesleges számolgatni, hogy visszalépés esetén még mi is elérhetjük célunkat. Egy év alatt megvolt a lehetőségünk rá, hogy biztosítsuk helyünket az osztályozón. A fiúk számára ez a mérkőzés becsületbeli ügy, azt kértem tőlük, hogy hajtsanak és nyerjenek.

DVSC tartalék – Kazincbarcikai SC (szombat, 13.30)

Kiprich József, a KBSC vezetőedzője: – Nekünk öt fordulóval ezelőtt kellett volna tűzbe mennünk, most már hiába tesszük ezt, eldőlt, hogy nem leszünk tagjai az egycsoportos másodosztálynak. Vagyis ez a meccs nem oszt és nem szoroz, mégis bízom a tisztességes helytállásban. Ha a fiúknak van önbecsülésük, akkor elhozzák a 3 pontot Debrecenből. Annak nincs jelentősége, hogy a DVSC-nél kit, vagy kiket adnak le fentről, mert a Debrecenre ez nem jellemző. Ők fiataljaikat játszatják, nekünk pedig ellenük kell bizonyítanunk.

(A teljes cikk az Észak-Magyarország június 1-i számában olvasható.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!