Sport

2013.04.09. 19:08

WRC után a Hófehérkéket védte

A tavalyi magyar ralibajnok Kazár Miklósról köztudott, hogy a fő sportága mellett több kiegészítő mozgásfajtát is ki szokott próbálni. A versenyek idején alkalomadtán biciklizéssel vezeti le a feszültséget, de hétköznapokon rendszeresen kispályán bűvöli a futball-labdát.

A tavalyi magyar ralibajnok Kazár Miklósról köztudott, hogy a fő sportága mellett több kiegészítő mozgásfajtát is ki szokott próbálni. A versenyek idején alkalomadtán biciklizéssel vezeti le a feszültséget, de hétköznapokon rendszeresen kispályán bűvöli a futball-labdát.A hétvégi 9. Eger Rallye-n a Citroen Xsara WRC-vel támadott, a szezonnyitó másnapján pedig már védekeznie kellett. Csapatával, a Hófehérkékkel a hét elején a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban. a Városi Kispályás Bajnokságban várt rá komoly feladat.

- A fiúk pénteken nélkülem győzték le 6-5-re a Raysenal FC-t, akkor ugyanis az Eger Rallye nyitó napja miatt nem tudtam köztük lenni. - mondta mosolyogva Kazár Miklós. - Szerencsére a szezonnyitó után már az én nevemmel kezdődött a csapatlista. Hét közben torinózni szoktunk, a bajnokságban viszont kézilabda méretű a kapu. Az volt a feladatom, hogy megóvjam a Hófehérkéket a kapott góltól. Szerencsére is sikerült is, hiszen a Juventude ellen 5-0-re győztünk, így folytatjuk a jó szereplésünket a sorozatban.

Kazár Miklós hozzátette: bár idén is sok feladata lesz a ralisportban, de amikor csak az ideije engedi, a Hófehérkék kapujára mindig vigyázni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!