Sport

2013.04.23. 11:12

Tim Kehler pár napig még töpreng

Miskolc - Még mindig nem dőlt el, hogy a kanadai szakember marad-e a Miskolci Jegesmedvék trénere.

Miskolc - Még mindig nem dőlt el, hogy a kanadai szakember marad-e a Miskolci Jegesmedvék trénere.A napokban Budapesten rendezték a divízió I/A-s jégkorong világbajnokságot, amelyen harmadik lett a magyar válogatott. Az edzői stáb tagja volt Tim Kehler, aki az elmúlt szezonban a Macik Mol-ligás együttesének szakmai irányítójaként tette le névjegyét. A Papp László Sportarénában azt kérdeztük Egri Istvántól, a sárga-feketék első emberétől, hogy megállapodott-e már a folytatásról a tengerentúli szakemberrel, mire a sportvezető így felelt:

Április 30-án

Tim Kehler még nem döntött. Április 20-án tárgyaltunk, azt is elárulom, hogy természetesen nem először, de azt kérte tőlem, hogy április 30-ig várjak, várjunk és akkor ad végleges választ. Tim sikeres munkát végzett nálunk, örülnénk, ha maradna. A „levegőben” ez is benne van, miként az is, hogy távozik. Türelmes vagyok, ezen a pár napon már semmi nem múlik, aztán ide, vagy oda, de eldől a kérdés.

Válogat...

Egri István megerősítette azt az értesülésünket, mely szerint trénerüknek vannak ajánlatai, ezek közül válogat és ha jobbat kap a miskolcitól, akkor nyilván arra bólint rá.

– Mesterünknek megítélésem szerint a magyartól jobb ligákban jelenleg nincs esélye arra, hogy alkalmazzák – folytatta Egri István. – Persze nem biztos, hogy nekem van igazam, azt viszont megértem, ha egy szakemberben dolgozik a bizonyítási vágy, ha valaki ambíciózus és feljebb akar lépni. Tim arról már nyilatkozott, hogy az utánpótlás vonalán továbbra is szeretne dolgozni a szövetségben, ebből arra következtetek, hogy Magyarországon és magyar klubnál képzeli el a jövőjét – máskülönben itthon aligha köthet szerződést mondjuk a junior válogatott irányítására.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!