Sport

2013.04.29. 13:11

Országos döntőbe ugrottak a Mókusok

Az országos U11-es leány kosárlabda Kenguru Bajnokság regionális döntőjét rendezték hétvégén Debrecenben.

Az országos U11-es leány kosárlabda Kenguru Bajnokság regionális döntőjét rendezték hétvégén Debrecenben.Megyénket két együttes is képviselte a kétnapos megmérettetésen, melynek tétje a júniusi országos jamboree-ba való bejutás volt (a regionális döntő első három helyezettje nyert jogot az országos fináléra). Az ÉLKSK Sátoraljaújhely lelkes fiataljai épp, hogy lemaradtak a bronzmeccsről, így nekik nem sikerült a továbblépés. Az MVSI Mókusok viszont mindkét csoportmeccsüket magabiztosan megnyerve (- Zsákoló Zsiráfok 50-30; - DSI Kiscsibék 75-36) az 1-2. helyért játszhattak a házigazda Ziccer Fehértigrisek alakulatával, ahol óriási csatában 57-50-re alulmaradtak. A miskolci lányok, így a 2. helyen jutottak be az ország legjobb leánycsapatait felvonultató budapesti országos döntőbe. A régió harmadik továbbjutója a Nyíregyházi Zsákoló Zsiráfok csapata lett.

MVSI Mókusok: Béres Noémi, Csicsek Fanni, Hegedűs Kata, Juhász Réka, Kárpáti Réka, Márton Luca, Pataki Dorina, Pálinkás Réka, Peitl Fruzsina, Suhajda Vanda, Szegeczki Hajnalka, Szegeczki Nóra, Szegedi Zsófi. Edző: Varga Dénes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!