Sport

2013.04.05. 16:49

KBSC: A mucsonyi műfüvön játszanak

Kazincbarcika - A szombaton 16.30-ra kiírt Kazincbarcikai SC – Szolnoki MÁV NB II-es labdarúgó mérkőzést a mucsonyi műfüvön zárt kapuk mellett játsszák majd. A pályát ugyanis erre az osztályra nem hitelesítették.

Kazincbarcika - A szombaton 16.30-ra kiírt Kazincbarcikai SC – Szolnoki MÁV NB II-es labdarúgó mérkőzést a mucsonyi műfüvön zárt kapuk mellett játsszák majd. A pályát ugyanis erre az osztályra nem hitelesítették.Kazincbarcikai SC – Szolnoki MÁV (szombat, 16.30)

Kiprich József, a KBSC vezetőedzője: – A Szolnok jó csapat lett, sok játékost igazolt, eredményei pedig tiszteletet parancsolnak. Nekünk azonban nincs más választásunk, be kell gyűjtenünk a három pontot. Legutóbb Mezőkövesden jó teljesítményt nyújtottunk, de még 11-est is hibáztunk, végül kikaptunk, most nyernünk kell.

A KBSC-ben eltiltott Komlósi, aki két meccsen nem léphet pályára. Sérült Halgas és Maicon.

A KBSC várható gárdája: Szabó Á. – Privigyei, Kiprich D., Fótyik, Horváth Sz. – Jeremiás, Kovács P. Fehér B., Tátrai – David, Vólent.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!