Sport

2013.04.17. 12:47

DVTK: Maradt pihenőnap a szerda

Kedden 3-0-s vereséget szenvedett Siófokon a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. A piros-fehér játékosok számára előzetesen, a heti programban pihenőt írt ki a szerdai napra Szentes Lázár szakmai igazgató.

Kedden 3-0-s vereséget szenvedett Siófokon a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. A piros-fehér játékosok számára előzetesen, a heti programban pihenőt írt ki a szerdai napra Szentes Lázár szakmai igazgató.Azonban történt már olyan a magyar élvonalban, hogy egy csapat előzetesen lefektetett elképzeléseiben változás állt be, éppen egy nem várt eredmény miatt. Ezért szerdán délelőtt megkerestük Kocsis Norbertet, a DVTK sajtófőnökét, hogy van-e eltérés e tekintetben. A klub kommunikációs munkatársa ,,Nem, nincs"-csel felelt, ami azt jelenti, hogy a futballisták következő tréningje csütörtökön délelőtt tíz órától lesz.


A keddi Siófok - DVTK (3-0) meccs utáni sajtótájékoztatón ugyan megjelent Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója, de a rövid nyilatkozata után kijelentette, hogy semmilyen újságírói kérdésre nem hajlandó válaszolni, majd amikor érkeztek volna felé a kérdések felállt, megindult kifelé a teremből.

Váratlan, nagy különbségű vereséget szenvedett az akaratgyenge Diósgyőr a siófoki pótláson.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!