Sport

2013.04.09. 18:53

A profibb, a higgadtabb nyerhet

Mezőkövesd-Zsóry SE – Békéscsabai Előre 1912 SE mérkőzést rendeznek szerdán 16.30-tól – a labdarúgó NB II Kelet csoportjának elhalasztott 18. fordulójából.

Mezőkövesd-Zsóry SE – Békéscsabai Előre 1912 SE mérkőzést rendeznek szerdán 16.30-tól – a labdarúgó NB II Kelet csoportjának elhalasztott 18. fordulójából.Véber György, az MSE vezetőedzője: – Visszanéztem a szegedi találkozónkat és annyiban módosítanom kell a mérkőzés utáni nyilatkozatomat, hogy a srácok abszolút akartak, ez lejött a felvételekből, a mocsár viszont elmosta a játékunkat. Nem tudtuk a saját futballunkat nyújtani, ezért a vereség maga jogos volt. A mostani meccsünk rangadó, óriási lehetőség számunkra, hogy előnybe kerüljünk a Csabával szemben. Mindig a következő összecsapás a legfontosabb, de nagyon jól kijöhetünk ebből a hétből... Szerintem nem is az lesz, lehet a döntő, hogy ki spanolta fel jobban magát erre a mérkőzésre, hanem az, hogy melyik csapat lesz profibb, higgadtabb az adott pillanatokban. Dominálni szeretnénk, ezért nekimegyünk ellenfelünknek, persze úgy, hogy hátul megmaradjon a stabilitásunk.

A mezőkövesdieknél Bogdány eltiltott, Dobos pedig sérült.

Az MSE várható kezdőcsapata: Szántai – Bényei, Lakatos, Kardos, Éles – Hegedűs, Farkas B., Bognár, Petneházi – Hamar, Menougong.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!