Sport

2013.03.12. 11:05

WAKO K1 OB, 1. forduló: MVSC bronz

Fábián Kristóf az Miskolci VSC thai box szakosztályának versenyzője a harmadik helyen végzett a WAKO K1 országos bajnokság 1. fordulóján.

Fábián Kristóf az Miskolci VSC thai box szakosztályának versenyzője a harmadik helyen végzett a WAKO K1 országos bajnokság 1. fordulóján. A versenyt a Magyar Kick-Box szövetség Pécsett rendezte meg, I. osztályú sportolók számára. Az MVSC versenyzőjének, a Láng Zoltán edző által felkészytett Fábián Kristófnak ez volt az első igazán jelentős megméretése egy erős mezőnyben, a 71 kg-os súlycsoportban. A miskolci fiú az első meccsén, a selejtezőben Ahmed Hamaidot, a Pécsi TE versenyzőjét az első menet 55 másodpercében KO-val legyőzte, majd az elődöntőben a békéscsabai Bendek Zsolttól – aki Full contact Európa-bajnok, válogatott versenyző, és a 2013-as szentpétervári küzdősport világjátékokra már kvalifikálta magát – 2:1-es, megosztott pontozással kikapott, így végül a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!