Sport

2013.03.15. 12:49

Visszavágott a DVSE az otthon elszenvedett vereségért

Debrecen - Nagyszerű, 4-2-es sikert aratott a debreceni vízilabdacsapat a Honvéd felett.

Debrecen - Nagyszerű, 4-2-es sikert aratott a debreceni vízilabdacsapat a Honvéd felett.A fővárosi Kőér utcai uszodába, a Groupama-Honvéd otthonába látogatott a Debrecen a Vodafone Férfi Vízilabda OB I. huszonkettedik fordulójában. Volt miért visszavágni a cívisvárosiaknak, hiszen még ősszel 9-6-ra kaptak ki otthon.

Jól indult a mérkőzés, Vindisch Ferenc szerezte meg a vezetést a DVSE-nek, ám pár másodperccel később Mátyás Zoltán egyenlített emberelőnyből. A negyed végén Alex Giorgetti nagyszerű gólja után mégis 2-1-es eredménnyel zárult az első etap. A folytatásban először dr. Kiss Gergely egyenlített, majd Varga Tamás szerezte vissza a vezetést (3-2).

A nagyszünet utáni két negyedre csupán egyetlen találat maradt, Süveges Máté állította be a 4-2-es végeredményt. A DVSE így revánsot vett az őszi vereségért, és továbbra is magabiztosan tartja ötödik helyét a tabellán.

A tények

Vodafone Férfi Vízilabda OB I., 22. forduló

Groupama-Honvéd – DEBRECEN 2-4 (1-2, 1-1, 0-1, 0-0)

Budapest, 100 néző. Vezette: Marosvári A., Kun Gy.

HONVÉD: Gergely I. - Mátyás Z. 1, Kiss G. 1, Jansik D., Kovács P., Steinmetz B., Hangody L. Csere: Tóth B., Fülöp B., Hangody Gy., Jakab L., Marnitz M. Edző: Vad Lajos.

DEBRECEN: Mitrovics – Giorgetti 1, Vindisch F. 1, Varga T. 1, Süveges M. 1, Letica, Halek M. Csere: Palotás G., Misics. Edző: Varga Tamás.

Gól – emberelőnyből: 7/1, ill. 6/0.

Gól – büntetőből: 0/0, ill. 1/0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!