Sport

2013.03.13. 09:20

Vezetőváltás a stadionnál

Debrecen - Ábri Balázs ügyvezető helyére a Deterv-Sped Kft.–től érkezik Károly Ferenc.

Debrecen - Ábri Balázs ügyvezető helyére a Deterv-Sped Kft.–től érkezik Károly Ferenc.Az ügyvezető váltás előmozdítja, segíti a stadion építés menetét, hiszen Károly Ferenc személyében építőipari, valamint ingatlan fejlesztési szakember kapcsolódik a kivitelezésbe – tájékoztatta a Naplót Krecz Tibor. A stadionépítés sajtóreferense hozzátette, hogy az építkezés szempontjából biztosan hasznosak Károly Ferenc építőiparban, kivitelezésben szerzett tapasztalatai. Hozzátette, a stadionépítés egyébként terv szerint halad, a befejezésre kitűzött 2014. áprilisi határidőt semmi nem veszélyezteti,

Miután Ábri Balázs, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. egyik ügyvezetője lemondott a társaság vezetéséről, és döntését a társaság tulajdonosai – az MNV Zrt., a BMSK Zrt. és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata – tudomásul vették, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. ügyvezetői posztjára március 12-től Károly Ferencet nevezték ki. Az új ügyvezető a Deterv-Sped Kft. –től érkezik, ahol vezetőként szakértői és műszaki ellenőrzési feladatokkal foglalkozott. A döntést követően a társaság képviseletét – együttes képviseleti joggal rendelkező ügyvezetőként – Károly Ferenc mellett továbbra is Varga László látja el – tájékoztatta a Naplót Czifra Boglárka, a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. PR-menedzsere.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!