Sport

2013.03.23. 10:27

Újpesten debütál az új mester

Nyíregyháza - Nem sok idő maradt a közös munkára, ma délután már bemutatkozik a Nyíregyházi Spartacus kispadján Lucsánszky Tamás, a piros-kékek új vezetőedzője. A Szpari a Szusza-stadionban az Újpest II ellen lép majd pályára. Mire volt elég ez a pár közös tréning?

Nyíregyháza - Nem sok idő maradt a közös munkára, ma délután már bemutatkozik a Nyíregyházi Spartacus kispadján Lucsánszky Tamás, a piros-kékek új vezetőedzője. A Szpari a Szusza-stadionban az Újpest II ellen lép majd pályára. Mire volt elég ez a pár közös tréning?– Egy-két dolgon szerettem volna változtatni, a srácok remekül dolgoztak, elégedett vagyok a munkájukkal-kezdte lapunkban első bajnoki beharangozóját Lucsánszky Támás.

– Az újpestiek alapjátékát ismerem, ám azt nem tudni, hogy milyen összeállításban lépnek majd pályára -folytatta a mester. Ami a mi játékunkat illeti, az alap a magabiztos védekezés lesz, ebből kell majd építkeznünk. Sajnos Bodnár László belázasodott, így a játéka kétséges..

A találkozó 15 órakor kezdődik és élőben közvetítjük.

Visszapillantó

4.. forduló, 2012. 09.08.

Nyíregyháza Spartacus–Újpest B 2–1 (0–1)

Városi Stadion, 800 néző, v.: Veizer.

Spartacus: Balogh – Ur, Sipos, Farkas A., Mészáros – Csorba, Szilágyi, Petneházi, Pákolicz (Kovács., 85. perc) – Simon (Minczér, 76.), Germán (Montvai, a szünetben).

Szakmai igazgató: Brekk János.

Újpest II.: Horváth – Üveges, Rubus, Takács Z., Baranyai (Erős , 74.) – Banai, Tajthy – Horváth (Dombai , 49.), Popovics, Magos – Rajczi.

Edző: Víg Péter.

Gól: Csorba (54.), Pákolicz (63.), illetve Rajczi (32.)..


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!