Sport

2013.03.29. 19:21

Megyei rangadó Kövesden

A labdarúgó NB II kelet csoportjának aktuális fordulójában vasárnap 16 órától rendezik meg a Mezőkövesd-Zsóry – Kazincbarcikai SC meccset.

A labdarúgó NB II kelet csoportjának aktuális fordulójában vasárnap 16 órától rendezik meg a Mezőkövesd-Zsóry – Kazincbarcikai SC meccset.Véber György, az MSE-Zsóry vezetőedzője: – Ebben az NB II-ben nincs könnyű csapat sem itthon, sem idegenben. Nekünk mindenki ellen ugyanolyan elánnal és színvonalon kell futballoznunk, mint azt az első három fordulóban tettük. Jelenleg úgy néz ki, hogy játékunk rendben van, de azt szeretnénk, ha még jobb és még eredményesebb lenne. Amennyiben szokásos produkciónkat nyújtjuk, akkor vasárnap esélyesként megyünk ki a pályára. Tudjuk, hogy a Kazincbarcika is remek együttes, hetek óta nyer, Kiprich József kollégám jól összerakta őket, ráadásul meg is erősödtek, így fiaimnak nem lesz könnyű dolga. Pályánkról a hét közben letakarították a havat, viszonylag jó állapotban van és nagyon remélem, hogy a mérkőzés megkezdéséig nem kap majd számottevő csapadékot.

A mezőkövesdieknél Lakatos öt sárga lapja miatt nem szerepelhet, Olasz pedig beteg, ezért mestere nem számíthat rá.

Az MSE-Zsóry elképzelt együttese: Szántai – Hegedűs, Szalai, Kardos, Éles – Dobos, Farkas, Bognár, Petneházi – Hamar, Menougong.

Az edző tippje: 3-0.

Kiprich József, a KBSC vezetőedzője: – A Mezőkövesd nagyon jól kezdte a bajnokságot, rangadókat nyert és őszhöz képest tovább erősödött, persze ugyanezeket elmondhatjuk magunkról is. Jó passzban vagyunk, hétről hétre nyertesen hagyjuk el a játékteret és ha megkapjuk a Dunakanyar-Vác elleni elmaradt mérkőzésünk 3 pontját, akkor az ötödik helyre ugrunk fel a táblázaton. Nagyon fontos, hogy vasárnap nem szabad megijednünk a bajnokaspiráns árnyékától. Véber György kollégám és fiainak eredményei tiszteletet parancsolnak, mi azonban nem foglalkozunk velük, csak magunkra figyelünk. A tőlünk megszokott stílusban adjuk majd elő játékunkat, amelyet minden fog jellemezni, csak a körömszakadtáig való védekezés nem. Ha kellően koncentrálunk, védekezésben nem követünk el hibákat és elől támadóink kihasználják adódó lehetőségeiket, ponttal, vagy pontokkal fogunk hazatérni!

A KBSC-ben Maicon és Szala sérült, Komlósinak fájt a torka, utóbbi azonban rendbejött, így játszhat.

A KBSC várható összeállítása: Szabó Á. – Kiprich D., Komlósi, Fótyik, Horváth Sz. – Jeremiás, Kovács P., Fehér, Tátrai – Vólent, David.

Az edző tippje: 1-2.

A szombatra Putnok VSE – Orosháza mérkőzés elmarad, ugyanis az Észak-borsodiak pályája – a pénteki havazás miatt – alkalmatlanná vált a játékra. Az összecsapást azonban hamarosan pótolják, mégpedig április 3-án, szerdán 16 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!