Sport

2013.03.17. 17:42

Lucsánszky Tamás a Spartacus vezetőedzője

Nyíregyháza - Vasárnap délután felszállt a fehér füst, meg van a nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapatának új vezetőedzője.

Nyíregyháza - Vasárnap délután felszállt a fehér füst, meg van a nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapatának új vezetőedzője. A drukkereknél sok név merült fel, ennek tükrében nem kis meglepetés, hogy Lucsánszky Tamás az új mester. A szakember hét éven át a Budaörsön edzősködött, ősszel pedig Soroksáron. Miért ő lett a befutó?

- Jó pár szakemberrel tárgyaltunk, mindenkivel abban maradtunk, hogy csak annak a neve lesz publikus, aki végül az új vezetőedzőnk lesz - kezdte lapunk tájékoztatását Sipos Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezető igazgatója.

– Fiatal, ambiciózus trénert kerestünk, aki megfelel az elvárásainknak. Vasárnap délután hosszan tárgyaltunk Lucsánszky Tamással, aki a játszós foci híve, részletesen elmondta elképzelésit, edzésmódszerét, végül meggyőzött engem és Révész Bálint tulajdonost is. Így két évre szóló szerződést fogunk aláírni, hétfőn délután már ő fogja tartani az edzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!