Sport

2013.03.19. 21:57

Loki: Magabiztos győzelem az Újváros ellen

Debrecen - Edzőmérkőzést játszott a Loki, Coulibalyval a soraiban.

Debrecen - Edzőmérkőzést játszott a Loki, Coulibalyval a soraiban.Mivel a múlt heti bajnoki fordulót a cudar márciusi időjárás miatt lefújta a Magyar Labdarúgó Szövetség, az előttünk álló hétvégén pedig a válogatott világbajnoki selejtezői miatt szünetel az OTP Bank Liga, a DVSC-TEVA két edzőmérkőzést is beiktatott a programjába. A piros-fehérek kedden délután az NB II-es Balmazújvárost fogadták a pallagi edzőcentrumban, szombaton pedig az Ungvár lesz a Loki ellenfele. Utóbbi meccset – ha az égiek is úgy akarják – a szurkolók is megtekinthetik az Oláh Gábor utcai stadionban, ehhez az kell, hogy az időjárás ne tegye tönkre a centerpálya talaját.

Wague helyett Coulibaly

Az elolvadt hó és az előző esti heves esőzés Pallagon is hagyott némi nyomot a játéktéren, ennek ellenére nem volt akadálya, hogy a lokisták összecsaphassanak az Újvárossal. A mérkőzést a várakozásoknak megfelelően a Debrecen irányította, az első félidőben Ibrahima Sidibe lőtt közelről a hálóba, majd egy öngóllal növelték előnyüket a házigazdák.

A második játékrészben sorcsere következett, pályára lépett a francia Wague is, akit később Adamo Coulibaly váltott. A 4-0-ás végeredményt Kulcsár Tamás és Rezes László találatai állították be.

HBN-TN


Edzőmeccs

DVSC-TEVA – Balmazújváros 4-0 (2-0)

Debrecen-Pallag, zárt kapus. Vezette: Veizer.

DVSC I. félidő: Szécsi G. – Nagy Z., Simac, Máté, Szűcs – Bódi, Ramos, Se. Bouadla, Rezes - Pölöskey, Sidibe

DVSC II. félidő: Szécsi G. – Kuti, Wagué (Coulibaly), Ludánszki, Bernáth – Lucas, Spitzmüller, Gál, Sl. Bouadla – Kulcsár, Rezes

Balmazújváros: Szalma – Bokros, Forgács A. (Arnóczki 46.), Papp F., Virág A. (Csobán 75.) – Nagy R. (Demjén 46.), Németh Á., Szöllősi (Forgács G. 75.), Kónya – Urbin, Belényesi (Murák 46.)

Gól: Sidibe (33.), Papp F. (öngól, 40.), Kulcsár (79.), Rezes (85.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!