Sport

2013.03.01. 21:06

Egri FC vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>Azért a játékért, amit mutattunk, nem fogunk szépségdíjat kapni</em>" - kezdte nyilatkozatát Szentes Lázár a Diósgyőri VTK első tavaszi és egyben első idegenbeli győzelme után.

"Azért a játékért, amit mutattunk, nem fogunk szépségdíjat kapni" - kezdte nyilatkozatát Szentes Lázár a Diósgyőri VTK első tavaszi és egyben első idegenbeli győzelme után.


Tóth Dénes, klubmenedzser (Egri FC): - Azt játszottuk a második félidőben, amit kell, sajnálom, hogy nem sikerült a pontszerzés. Ahhoz képest, hogy milyen helyzetben vagyunk, egy jó mérkőzést játszottunk. Gratulálok a saját csapatomnak, a Diósgyőrnek pedig a győzelemhez.

Szentes Lázár (DVTK): - Azért a játékért, amit mutattunk, nem fogunk szépségdíjat kapni. Azonban annak örülök, hogy végre idegenben meg tudtuk szerezni első győzelmünket, és fontos három pontot gyűjtöttünk.


 


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 18. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Egri FC vendégeként lépett pályára pénteken 19 órától Vácott. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!