Sport

2013.02.19. 19:19

Még három mérkőzés szerepel a programban

Miskolc - Szerdán este játsszák az NB I-es női röplabda bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzését.

Miskolc - Szerdán este játsszák az NB I-es női röplabda bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzését.Az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI csapata szerdán 18 órától a Budapest Bank-Békéscsabai RSE vendégeként a Viharsarokban szerepel. Két összecsapás után a csabaiak 2-0-ra vezetnek, így jó eséllyel pályáznak arra, hogy...

Szoros szettek

– Még senki ne temessen minket! – mondta határozottan Toma Sándor, a zöld-fehérek vezetőedzője. – A kiírásban még három találkozó szerepel, még semmi nem veszett el. Azt természetesen elismerem, elismerjük, hogy ellenfelünk jobb helyzetben van, hiszen 2-0-ás előnyt gyűjtött és most hazai környezetben szerepel, ez is előnyt jelent, de mi is a pályán leszünk. Az eddigi két csatánk színvonalas volt, s bár mindkettőt elveszítettük 3:1-re, különösen itthon volt esélyünk akár a diadalra is. Erről a szoros szettek árulkodtak. Most elsősorban arra leszek kíváncsi, hogy fiataljaink mit tudnak majd hozzátenni a játékhoz. Jó mérkőzést várok, kemény játékot, mi nagyon odatesszük majd magunkat, szó sem lehet arról, hogy megadjuk magunkat.

A döntő szituációkban

A tréner ezután arról beszélt, hogy szerdán este nem kell mást csinálniuk, csak azt, amit tudnak.

– Meglepni nem tudjuk a csabaiakat, de nem is kell – folytatta Toma Sándor. – Pár nap alatt senki sem képes csodákra, mi sem. Eddig rendre elkövettünk egy-egy olyan hibát, amely eldöntötte a meccseket, most ezeket kell minimalizálnunk. A BRSE játékosairól tudjuk, mit csinálnak a pályán: bomba adogatásokkal nyitnak, majd két szélütőjük, Szombathelyi és Pallag dolgozik, centerben pedig gyorsítanak. Mi felvettük ellenük a kesztyűt a második derbin, megcsináltuk, amit terveztünk, a döntő szituációkban viszont a kontráink nem úgy sikerültek, ahogyan akartuk. Amennyiben Fortuna is az oldalunkra áll, meg önmagunkon is segíteni fogunk, minden megtörténhet.

A miskolciak a vasárnapi meccs után hétfőre pihenőt kaptak, kedden viszont már teljes erővel dolgoztak a lányok. Közülük Csarkó, Lapis és Radomszki bajlódott kisebb-nagyobb sérüléssel, betegséggel, utóbbi kettőről a szakvezető kedden még nem tudta, hogy szerdán este bevethető állapotban lesznek-e?

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!