Sport

2013.02.02. 15:02

Kölcsey-Kupa huszonegyedszer Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat - A 2013-as esztendőben, a fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde szervezésében rendezték meg a „Kölcsey Hét” néven ismert eseményt, amelynek záró eseménye a XXI. Kölcsey Kupa nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó torna volt.

Fehérgyarmat - A 2013-as esztendőben, a fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde szervezésében rendezték meg a „Kölcsey Hét” néven ismert eseményt, amelynek záró eseménye a XXI. Kölcsey Kupa nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó torna volt. Az immáron huszonegyedik alkalommal megtartott tornát ismételten nagy érdeklődés övezte. A jól felkészített és látványos focit játszó U13, valamint U15-ös csapatok küzdelme román, illetve mátészalkai diadallal végződött.

Utánpótlásfoci

Kölcsey Kupa

 U13-as korosztály

1. FC Kinder Carei (román), 2. Mátészalka MTK, 3. Olimpia Satu Mare (román), 4. Fehérgyarmat Kölcsey Refi, 5. Református Ált Isk. Nyírbátor, 6. Csenger FC

U15-ös korosztály

1. Mátészalka MTK, 2. Református Általános Iskola Nyírbátor, 3. Csenger FC, 4. FC Kinder Carei, 5. Fehérgyarmat Kölcsey Refi, 6. Olimpia Satu Mare.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!