Sport

2013.02.17. 18:01

Két sikert arattak az edzőmeccseken

A DVSC-TEVA a Nyíregyházát és az UTA Aradot is két vállra fektette.

A DVSC-TEVA a Nyíregyházát és az UTA Aradot is két vállra fektette.

Labdarúgás. Ahogyan azt a felkészülés során már megszokhatták a Loki-szurkolók, a hét végén is két edzőmérkőzést vívott a DVSC együttese.

A szombaton délben az ősi rivális, jelenleg az NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus volt a debreceniek ellenfele a pallagi edzőközpontban, majd két órától a román másodosztályban vitézkedő Araddal meccseltek a fiúk.

Megrázták magukat

A nyírségi alakulattal gólgazdag összecsapást játszottak a lokisták, az első félidőben Kulcsár és Ferenczi találataira Bajzát tudott válaszolni büntetőből, azaz 2-1-es cívisvárosi vezetéssel vonulhattak pihenőre a felek.

A második játékrész elején Bajzát Péter újra villant és góljával kiegyenlítettek a vendégek, ám a Loki megrázta magát és Pölöskey, majd Szécsi is betalált, kialakítva ezzel a 4-2-es végeredményt.

Az Arad is kipipálva

A tavaszias időben a romániai Arad volt a DVSC-TEVA következő edzőpartnere és a hajdúságiak érvényre is juttatták a papírformát. Voiculet büntetője ugyan a vendégeket örvendeztette meg a kilencedik percben, ám Adamo Coulibaly alig tíz perccel később gyönyörű góllal egyenlített.

A fordulás után is a Loki volt fölényben és Sidibe büntetőjével végül 2-1-re megnyerte az összecsapást.

A DVSC-TEVA számára hamarosan megkezdődik a tavaszi idény, ugyanis legközelebb már tétmérkőzésen lép pályára, Szakály Péterék szerdán a Videoton otthonában játszanak a Ligakupa negyeddöntőjének odavágóján. HBN-TN

DVSC-TEVA – Nyíregyháza 4-2 (2-1)

Debrecen-Pallag, v: Nagy T.

DVSC: Polekszics – Kuti, Máté, Ludánszki, Engel – Dombi, Spitzmüller (Gál 57.), Sl. Bouadla, Ferenczi (Barzsó 46) – Kulcsár (Szécsi M. 46.), Pölöskey

Nyíregyháza: Balogh J. (Ovcsijenyko 46.) – Ur (Benkő 71.), Dajka, Korolovszky, Patály – Minczér, Davidov (Katona 59.), Csorba (Germán 59.), Pákolicz – Bajzát, Nikolics (Reznek 46.)

Gól: 1-0 Kulcsár (14.), 2-0 Ferenczi (17.), 2-1 Bajzát (11-esből, 25.), 2-2 Bajzát (55.), 3-2 Pölöskey (79.), 4-2 Szécsi (88.)

DVSC-TEVA – UTA Arad 2-1 (1-1)

Derecen-Pallag, v: Solymosi.

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut – Bódi (Shedi 80.), Ramos (Gál 75.), Czvitkovics, Szakály (Burics 80.) – Rezes (Sidibe 46.), Coulibaly

Gól: 0-1 Voiculet (11-esből, 9.), 1-1 Coulibaly (18.), 2-1 Sidibe (11-esből, 57.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!