Sport

2013.02.14. 18:51

Juhász: csütörtökön kora estig még semmi...

Miskolc - Az Anderlecht válogatott hátvédjének egyelőre nem dőlt el a sorsa.

Miskolc - Az Anderlecht válogatott hátvédjének egyelőre nem dőlt el a sorsa....az átigazolási időszak végéig bármi lehet... – mondta sejtelmesen legutóbb, még a Törökországba való utazás előtt az Észak-Magyarországnak adott nyilatkozatában Szentes Lázár, a DVTK labdarúgócsapatának szakmai igazgatója. A szakvezető legfeljebb egy futballista érkezését tartotta elképzelhetőnek, ám az elmúlt tíz napban nem bővült a piros-fehérek kerete új játékossal. Ez természetesen nem jelent semmit, ugyanis február 21-ig ,,nyitva van a kapu" Magyarországon, így a Diósgyőr még megtalálhatja magának azt az embert, aki az elkövetkezendő hónapokban (vagy még tovább) a védelem egyik oszlopa lehet – merthogy erre a posztra keresgél még a miskolci gárda.

Az előző héten az Észak-Magyarország összegyűjtötte azon labdarúgókat, akik esetlegesen az Andrássy úton folytathatják pályafutásukat. Közéjük tartozott az Anderlecht bekkje, Juhász Roland is, aki 2005 óta erősíti a brüsszelieket. Egy ideje azonban kegyvesztett lett a belgáknál, ahová egyébként még 2014 nyaráig kontraktus köti. Juhássszal kapcsolatban számtalan klub neve elhangzott az utóbbi hetekben, hónapokban (Sunderland, Everton, Dnipro, stb.), legutóbb pedig egy – egyelőre – meg nem nevezett orosz gárda került képbe, illetve a Ferencváros. Bő egy hete a Juhásszal szerződésben álló menedzseriroda képviselőjénél érdeklődtünk a játékos sorsáról, akkor azt a választ kaptuk, hogy akár már csütörtökig pont kerülhet az ügy végére. Nem került. Csütörtökön kora este újra feltettük kérdéseinket, amelyre az ügynökség munkatársa annyit válaszolt: gyorsan változnak a dolgok, egyelőre nincs semmilyen érdemleges információ.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!