Sport

2013.02.17. 10:25

Izgalmas meccsek, parádés gólok

Nyíregyháza - Délután kiderül, ki lesz a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremfoci torna győztese.

Nyíregyháza - Délután kiderül, ki lesz a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremfoci torna győztese.Szombaton egész nap pattogott a labda a bujtosi csarnokban. Harminc mérkőzést játszottak a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa országos teremfoci torna résztvevői. Az első napon öt csoport küzdelmeit rendezték a kispályás játéktértől nagyobb pályán, a csapatokat a kapusokon kívül hat-hat mezőnyjátékos alkotta, a 2x12 félidők alatt a palánkot is lehetett használni. Reggel nyolckor kezdődtek az A-csoport meccsei, ebből a négyesből az egyik névadó, az Eissmann Hungária és a Tiszalök jutott tovább. A B-csoportból a legutóbbi kupán negyedik Vectigália mellett a Mondi Bags lépett tovább. A C-jelű kvartettben a nyírmeggyesi Parmen Zrt. és a Pro Team Kft. ikszelt a csoport rangadóján, hiszen ők ketten léphettek tovább. A legutóbbi kiírás bronzérmese, a Sző-Fest viszont elvérzett.

A D-csoportban a Két Ball ugyan kikapott az élen végző T-Forg Trans gárdájától, de másodikként várhatja a vasárnapi folytatást.

Szombaton késő este vágtak neki az E-csoport résztvevői. A címvédő Sub Way-Red Wolf csapatában a honvédos Kapacina Valér, az MTK-ás Nagy Tibor ismét rúgta a bőrt, a fiatalok csoport rangadóján az edzőkkel (Szatke Zolátn, Nagy Sándor, Balogh Zoltán) is felálló Bozsik FC ellen 4-2-re nyertek, ám a vesztes is ott lesz a mai folytatásban.

Ma reggel nyolckor az F-csoport tagjai kezdték meg a küzdelmet, innen is az első és második lép tovább.

Tizenegytől már kieséses rendszerben folytatódik a torna. Amennyiben döntetlen születik, kilencméteres párbaj dönt a továbbjutásról. A kiírás szerint fél öt körül kezdődik a finálé, amit az ünnepélyes eredményhirdetés követ. A hagyományoknak megfelelően külön díjat kap majd a legjobb mezőnyjátékos, a legjobb kapus és a gólkirály.

Szombati eredmények

A-csoport 

Tiszalök SE-Eissmann Hungária Kft. 5-2, - Trió Maxi Gáz 4-2, Igepa Hungária Kft. 7-2. Eissmann Hungária Kft.-Trió Maxi Gáz 3-0, - Igepa Hungária Kft. 2-1. Trió Maxi Gáz-Igepa Hungária Kft. 4-0.

A végeredmény: 1. Tiszalök SE, 2. Eismann Hungária Kft., 3. Trió Maxi Gáz, 4. Igepa Hungária Kft.

B-csoport

Vectigália-Mondi Bags Hungária Kft. 5-1, - Jánd SE 2-1, -ABA FC Balkány 3-3. Mondi Bags-Jánd SE 1-1, -ABA FC Balkány 5-0. Jánd SE-Aba FC Balkány 4-2.

A végeredmény: 1. Vectigália, 2. Mondi Bags, 3. Jánd SE, 4. ABA FC Balkány.

C-csoport

Parmen Zrt. Nyírmeggyes-Pro Team Kft. 1-1, - Sző-Fest Kft. Tiszavasvári 3-0, - Suszter és Barátai 4-0. Pro-Team Kft.-Sző-Fest Kft. Tiszavasvári 3-0, -Suszter és Barátai 4-1. Sző-Fest Kft. Tiszavasvári-Suszter és Barátai 6-2.

A végeredmény: 1. Parmen Zrt. Nyírmeggyes, 2. Pro-Team Kft., 3. Sző-Fest Kft. Tiszavasvári, 4. Suszter és Barátai.

D-csoport

T-Forg Trans Kft.-Két Ball 4-2, - Valencsiga FC 3-0, - Vibroacustic Kft. 3-1. Két Ball-Valencsiga FC 4-3, - Vibroacustic Kft. 2-1. Valencsiga-Vibroacustic 2-1.

A végeredmény: 1. T-Forg Trans Kft., 2. Két Ball, 3. Valencsiga FC, 4. Vibroacustic Kft.

F-csoport

Sub Way-Red Wolf-Bozsik FC 4-2, - Sóstófürdő Zrt. 5-0, - Transpacking 4-1. Bozsik FC-Sóstófürdő Zrt. 10-0, -Transpacking Kft. 4-0. Sóstófürdő Zrt.-Transpacking Kft. 4-2.

A végeredmény: 1. Sub Way-Red Wolf, 2. Bozsik FC, 3. Sóstófürdő Zrt., 4. Transpacking Kft.


A vasárnapi menetrend

8-10.50: az F- csoport meccseiElődöntők

A 11: Tiszalök-F-csoport 2.

B 11.30: Vectigália-Bozsik FC

C 12: Parmen Zrt. Nyírmeggyes-Két Ball

D 12.30: T-Forg Trans Kft-Pro-Team kft.

E 13: Sub Way-Red Wolf-Mondi Bags

F 13.30: F-csoport 1.-Eissmann Hungária Kft.

Középdöntők

G 14: A-győztes-B-győztes

H 14.30: C-győztes-D-győztes

I 15: E-győztes-F-győztes

Hármas döntő

15.30: G-győztes-H-győztes

16: I-győztes-G-győztes

16.30: I-győztes-H-győztes


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!