Sport

2013.02.17. 13:59

Hungária Kupa - Hat magyar még versenyben

Budapest, 2013. február 17., vasárnap (MTI) - Hat magyar cselgáncsozó van még versenyben a budapesti Körcsarnokban zajló 50. Hungária Kupa vasárnapi zárónapján.

Budapest, 2013. február 17., vasárnap (MTI) - Hat magyar cselgáncsozó van még versenyben a budapesti Körcsarnokban zajló 50. Hungária Kupa vasárnapi zárónapján.A második versenynapon négy súlycsoport, a 81, a 90, a 100 és +100 kilogramm van terítéken, a hazai versenyzők minden kategóriában a maximális négy fővel képviseltetik magukat, így vasárnap 16 magyar lépett tatamira.

A 81 kg-osok kezdtek a legjobban: Köller Milán, a múlt héten a párizsi Grand Slam-viadalon ötödik Csoknyai László, Nagysolymosi Sándor és Krizsán Szabolcs egyaránt megnyerte első mérkőzését.

A 90 kg-ban már kevesebb öröm jutott a hazai szurkolóknak, miután Fogasy Gergő, Ohát Zalán, Tóth Krisztián és Vér Gábor is hamar búcsúzott.

A 100 kg-osoknál Cirjenics Miklós és Breitenbach Paul kikapott, Kaszás András és Farkas Bálint viszont két-két sikerrel már a legjobb nyolc között van.

A legnehezebbek kategóriájában a világbajnoki ezüstérmes Bor Barna betegség miatt nem vállalta a megméretést, Gombár Szabolcs, Urbán Gergő és Petró Józsa Ákos pedig egy-egy vereséggel zárt.

A jubileumi Hungária Kupán 35 ország 295 dzsúdósa verseng.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!