Sport

2013.02.20. 18:15

Hanek is csatlakozott a DVTK-hoz

Miskolc - A múlt hét végén érkezett haza a törökországi edzőtáborozásából a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata, és a piros-fehérek két nap pihenő után szerdán ismét Diósgyőrben edzettek.

Miskolc - A múlt hét végén érkezett haza a törökországi edzőtáborozásából a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata, és a piros-fehérek két nap pihenő után szerdán ismét Diósgyőrben edzettek.A csapattal már együtt tréningezett a szlovák védő, Michal Hanek, aki azért maradt le a külföldi edzőtáborról, mert az elutazás előtt nem sokkal orrcsont törést szenvedett. A visszatérés utáni első napon már tréningezett a többiekkel Bogáti Péter, akiről kiderült, hogy fél évre Barcikára adják kölcsön, vagyis a 22 éves középpályást a tavaszt az NB II-es együttesnél tölti.

Az elmúlt hetekben néhány labdarúgó kereten kívülivé vált, miután kiderült, hogy Szentes Lázár szakmai igazgató nem számol velük. Közülük a horvát védő, Igor Gal hétfőn még az NB III-as együttessel, a DVTK tartalékkal tréningezett, de szerdán délután már nem volt kint a pályán, ahogy a másik védő, a szerb Savo Rakovic sem. Utóbbiról kedden még azt nyilatkozta menedzsere, hogy szerdán már Diósgyőrben fog tréningezni, de ez mégsem így történt, mert újra felvetődött, hogy mégis Egerben folytatná, ott, ahonnan hétfőn, egy edzés után elköszönt. Lehet, hogy a DVTK tartalékkal edző Halgas Tibor –, aki egy éve került ki a DVTK felnőtt csapatának keretéből, és azóta egy félévet Kazincbarcikán, és egy félévet pedig Cegléden töltött – szintén Egerben köt ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!