Sport

2013.02.17. 11:47

Alaposan megizzadt Kállóban a listavezető

Nyíregyháza - Tízpontos vereséget szenvedett az NKE NB II-es férfi kosárlabda-csapata a Békés ellen.

Nyíregyháza - Tízpontos vereséget szenvedett az NKE NB II-es férfi kosárlabda-csapata a Békés ellen.Ugyan a többség úgy volt vele, hogy háromesélyes a péntek esti nagykállói NB II-es férfibajnoki (mondván a Békés húsz, harminc vagy negyven ponttal nyer...), a listavezető végül alaposan megizzadt a Nagykállói KE otthonában.

A vendégek négy légióssal és igen hangos szurkolótáborral érkeztek, jelezve, hogy nem véletlen a tabellán elfoglalt helyezésük. A házigazda azonban felvette az elédobott kesztyűt, és a nagyszünetben még vezetett, majd a mérkőzés végéig nyílttá tudta tenni a küzdelmet.Végül azonban nem vesztette el veretlenségét a Békés, amelynek tízpontos sikere nagy csatában született meg, a felek között a meccs végére alakult ki a legnagyobb különbség.

Az ezúttal remek teljesítményt nyújtó kállóiak pénteken Békéscsabára látogatnak, hazai pályán pedig március 1-jén játszanak legközelebb, amikor a Ceglédet fogadják.

NB II., férfi

Nagykállói KE–Békési SZSK 71–81 (15–15, 23–22, 16–23, 17–21)

Nagykálló, 70 néző, v.: Sallai, Gergely, Zalai.

Nagykálló: Bus M. 18/12, Adorján G. 2, Kiss I. 5/3, Oroszvári 10/6, Oláh I. 27/9. Csere: Borbély V., Mészáros A., Szabolcsi A. 9/3, Horváth T.

Edző: Kovács Tibor.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!