Sport

2013.02.01. 19:37

A szlovák első osztályút magyar NB II-esre és NB III-asra cserélték

Miskolc - Az MFK Kosice nem jön szombaton délelőtt Diósgyőrbe, edzőmeccsre a DVTK-hoz.

Miskolc - Az MFK Kosice nem jön szombaton délelőtt Diósgyőrbe, edzőmeccsre a DVTK-hoz.Másfél nappal a Diósgyőri VTK MFK Kosice kettős mérkőzés előtt, a kassai csapat lemondta a diósgyőri szereplését, így a szombat 9 és 11 órára tervezett edzőmeccsek megrendezése veszélybe került. A lemondás pontos okát a DVTK-val nem közölték a kassaiak, a diósgyőriek technikai igazgatója, Sztavinovszki Botond érdeklődésünkre annyit mondott, hogy technikai okot jelöltek meg írásban az MFK Kosice (meg nem erősített hírek szerint a lemondás igazi oka az MFK Kosice belső problémáival van összefüggésben).

A DVTK technikai apparátusa ezután viszont azon volt, hogy találjon ellenfelet erre a napra, hogy a játékosok megkaphassák a tervezett teljes meccsterhelést. Sikerült is rávenniük az NB III-as Bükkábrány együttesét, hogy a tervezett szabadnapjuk helyett edzőmeccset játsszanak inkább 9 órától Diósgyőrben, valamint az NB II-es Putnok VSE-t, hogy ne a brazil börze csapattal, az Associacao Esportiva Patsports juniorjaival meccseljen odahaza, hanem jöjjönek inkább Diósgyőrbe, 11 órára. Mivel mindkét megyebeli csapat segítő szándékkal megváltoztatta korábban tervezett programját, így két meccsnek ad otthont a diósgyőri új műfüves pálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!