Sport

2013.02.17. 17:14

A Nyírgyulaj nem talált legyőzőre Újfehértón

Nyíregyháza - A középdöntő gyulaházi csoportjában ismét hézagos volt a létszám – kialakult a döntő mezőnye.

Nyíregyháza - A középdöntő gyulaházi csoportjában ismét hézagos volt a létszám – kialakult a döntő mezőnye.Vasárnap négy sportcsarnokban, a középdöntővel folytatódott a 6. Joma Kupa megyei teremlabdarúgó torna. A csoportok első és második helyezettjei jutottak a február 24-én, a nyíregyházi Filo Focicsarnokban esedékes fináléba.

A címvédő Nyírkarász ismét ott lesz a végjátékban, mivel – az egymás elleni eredmény következtében – megelőzte az ugyancsak tíz pontot szerzett Tiszavasvárit a gyulaházi csoportban, ahol ismét csonka volt a mezőny. A selejtezőben a Vásárosnamény nem jelent meg, ezúttal a Pátroha megérkezett, mindazonáltal az ifjúsági csapat futballistáit kívánta szerepeltetni, akik viszont nem rendelkeztek érvényes sportorvosi engedéllyel, a játékvezető pedig nem engedte pályára lépni őket. A hírek szerint a „nagyok” – ugyanakkor – a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupán indultak...

Figyelemre méltó, hogy az újfehértói csoportból a Nyírgyulaj valamennyi mérkőzését megnyerve, hibátlanul masírozott tovább, vele együtt a Tarpa lépett tovább. Gyulaházán a címvédő nyírkarász mellett a Tiszavasvári, Leveleken a Volán-Sényő és a Gyulaháza, míg Nyírbátorban a Csenger és az Apagy örülhetett a döntőbe jutásnak.

6. Joma Kupa: Középdöntő

A csoportok végeredményei

G csoport, Gyulaháza: 1. Nyírkarász 10 pont, 2. Tiszavasvári 10, 3. Tuzsér 4, 4. Újdombrád 3, 5. Levelek 1.

H csoport, Levelek: 1. Volán-Sényő 12 pont, 2. Gyulaháza 12, 3. Mándok 10, 4. Levelek 7, 5. Nyírtelek 3, 6. Nyíregyházi Old Boys 0.

I csoport, Nyírbátor: 1. Csenger 13 pont, 2. Apagy 10, 3. Encsencs 9, 4. Szakoly 9, 5. Terem 3, 6. Nyírtura 0.

J csoport, Újfehértó: 1. Nyírgyulaj 15 pont, 2. Tarpa 10, 3. Kemecse 6, 4. Nyírvasvári 4, 5. Kocsord 4, 6. Napkor 4.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!