Sport

2013.02.26. 10:46

A debreceni fitneszes hölgy az Arnold Classic-on is hódítana

Debrecen - A világbajnok fitneszező, Benedek Nikoletta most amerikai babérokra tör.

Debrecen - A világbajnok fitneszező, Benedek Nikoletta most amerikai babérokra tör.Amint arról a Napló beszámolt, a debreceni Benedek Nikoletta miután tavaly nyáron megnyerte a WABBA világbajnoki címét fitnesz modell kategóriában, elhatározta, egy rangosabb szervezetnél tör újabb babérokra. Niki első lépésként az IFBB-nél magyar bajnoki címet szerzett bikini modell 168 cm-es kategóriában, majd az első helyen zárta az Arnold Classic kvalifikációs versenyt. Ezzel az eredménnyel a csodálatos testű hölgy indulási jogot szerzett az Arnold Classic amerikai viadalára, amin a héten pódiumra is lép.

A döntőben bízva

A támogatóknak hála, Niki munkája nem veszett kárba, s kiutazhat az Ohio állambeli Columbusba a jubileumi, 25. Arnold Classicra. Benedek Niki kategóriájában várhatóan 40-en mutathatják meg kidolgozott, formás testűket.

– Tudván azt, hogy az Arnold Classic-on hagyományosan nagyon erős mezőny nyűlik össze, így már azzal nagyon elégedett lennék, ha a csütörtöki selejtezőből bejutnék a hatfős fináléba – nyilatkozta a Naplónak a hajdúsági fitneszversenyző, akit párja, a testépítő Nagy Levente is elkísér az Egyesült Államokba.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!