Sport

2013.01.26. 13:43

Szentes: Rudolf a jövő héten mutatkozik be

A szombat délelőtti DVTK - Balmazújváros edzőmérkőzésen feltűnt a diósgyőri szurkolóknak, hogy nincs a találkozóra készülő játékosok között Rudolf Gergely.

A szombat délelőtti DVTK - Balmazújváros edzőmérkőzésen feltűnt a diósgyőri szurkolóknak, hogy nincs a találkozóra készülő játékosok között Rudolf Gergely.A válogatott csatárról a lefújást követően megkérdeztük Szentes Lázárt, a Diósgyőri VTK szakmai igazgatóját, aki az alábbiakat mondta:

- Rudolf Gergely itt volt, edzett most is. Speciális futómunkát végzett és a terveink szerint a jövő héten bemutatkozik az edzőmérkőzéseken is.

A szakvezető elmondta, hogy nem csak Savo Rakovic utazott próbajátékra Törökországba, hanem Igor Gal is. (Szentes Lázártól azt nem tudtuk meg, hogy Gal szintén az azeri csapathoz utazott-e próbajátékra).

Érkezők, távozók

- Akkor lesz érkezőnk, ha lesz távozó játékosunk, de mivel senki sem ment még el, így nem is számolhatok be érkezőkről. Később lehet olyan játékos, akit már nem valószínű, hogy próbáztatni kell, ugyanis azt mindenki látja, hogy belső védő és baloldali védő poszton el kellene az erősítés - mondta Szentes Lázár.

ÉM-MI


Szombaton 11 órától játssza első téli felkészülési mérkőzését a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata. A piros-fehérek ellenfele a műfüves pályán az NB II-es Balmazújváros lesz.

Az NB II-es Balmazújvárossal vívta első 2013-as edzőmeccsét a Diósgyőri VTK szombaton 11 órától a diósgyőri műfüves edzőpályán.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!