Sport

2013.01.03. 15:51

Miskolci Jegesmedvék: Fontos pontok hétvégéje

Az alapszakasz végéhez közeledve minden egyes pontra égetően szüksége van a Miskolci Jegesmedvéknek is.

Az alapszakasz végéhez közeledve minden egyes pontra égetően szüksége van a Miskolci Jegesmedvéknek is.A pénteken kezdődő „hosszú hétvégén” három nagyon fontos mérkőzés vár a Macikra. Erről beszélgettünk Tim Kehler vezetőedzővel.

Pénteken ismét a bajnok otthonába látogatnak a Jegesmedvék. Mire számít ezúttal?

Mint korábban, most is nagyon kemény meccsre van kilátás. A Dabnak rosszul sikerült a múlt heti romániai túrája, hiszen kétszer vesztesen hagyták el a jeget. Emiatt egészen biztosan a szokásosnál is motiváltabbak lesznek. Nekünk viszont égetően szükségünk van minden pontra, hiszen a rájátszásért folyó küzdelem igen kiélezett lett, a három helyért küzdő négy csapat 6 ponton belül van. Eddig négy pontot szereztünk a Dunaújváros ellen, és már nagyon szeretnénk onnan is „pontosan” hazaérkezni. Ellenük szinte csak 100 százalékos teljesítménnyel lehet eredményt elérni, ezért mind a védekezésre, mind a támadásra nagy hangsúlyt kell helyezni. A legutóbbi újvárosi mérkőzéseken már nagyon közel voltunk a meglepetéshez, most már szeretnénk azt elérni.

Vasárnap és hétfőn pedig érkezik a Brassó és a Ferencváros.

Hazai pályán nem botolhatunk meg, különösen nem a közvetlen ellenfeleink ellen. A Brassó ellen itt az alkalom, hogy egy kicsit leszakítsuk őket, hiszen az utóbbi időben szinte teljesen lefaragták a korábban összeszedett hátrányukat. A Fradi ellen pedig vissza akarunk vágni a decemberi, idegenbeli vereségért.

Nálunk nagyon fontos szerepet töltenek be a szurkolók, akik űzik-hajtják a csapatot. Érsekújváron is fantasztikus hangulatot teremtettek, csak hálásak lehetünk az odaadásukért. Most is azt kérem: vasárnap és hétfőn töltsék meg a Jégcsarnokot, és bíztassák úgy a csapatot, hogy a vége két győzelem legyen.

Van-e sérült a csapatban?

Gőz továbbra is a maródiak listáján van, mindenki másra számíthatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!