Sport

2013.01.10. 15:40

Magyar-román meccs: A Szurkolói Iroda felhívása

A Szurkolói Iroda úgy döntött, hogy levélben fordul a FIFA illetékes bizottságához, annak érdekében, hogy a márciusi Magyarország-Románia mérkőzés zárt kapussá minősítésén enyhítsenek.

A Szurkolói Iroda úgy döntött, hogy levélben fordul a FIFA illetékes bizottságához, annak érdekében, hogy a márciusi Magyarország-Románia mérkőzés zárt kapussá minősítésén enyhítsenek.Ehhez a levélhez kérjük a segítséget, hogy akinek van az elmúlt másfél évben európai mérkőzéseken történt "rendbontásról" fényképe, valamint az azt követő büntetés mértékéről dokumentációja, az küldje el az [email protected] email címre.

Köszönjük: Szurkolói Iroda


Budapest, 2013. január 9., szerda (MTI) - Orbán Viktor kormányfő jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntéséről, amely szerint a magyar válogatott a következő, Románia elleni hazai világbajnoki selejtezőmérkőzését zárt kapuk mögött köteles lejátszani március 22-én - mondta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán az MTI érdeklődésére azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik nemzeti egységet és a miniszterelnök fellépését indítványozta az ügyben.

Budapest, 2013. január 9., szerda (MTI) - A Jobbik elnöke szerint a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Magyarországot megszégyenítő döntést hozott a március 22-ei magyar-román labdarúgó világbajnoki selejtező zárt kapussá tételével, ami ellen minden felelős politikai erőnek tiltakoznia kell. Legyen nemzeti egység a stadion körül! - indítványozta.

Budapest, 2013. január 9., szerda (MTI) - Hivatalosan is jelezte fellebbezési szándékát az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a nemzetközi szövetség (FIFA) által kiszabott büntetés ellen, amely szerint a válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania március 22-én a Románia elleni világbajnoki selejtezőjét.

Bukarest, 2013. január 9., szerda (MTI) - "Váratlan segítséget" kapott a román válogatott a Magyarország elleni budapesti "létfontosságú" mérkőzés előtt, amelyet a világbajnoki selejtezőben vív a két együttes - írta szerdán a Gazeta Sporturilor című román sportújság a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntését kommentálva, amely szerint a március 22-i találkozót zárt kapuk mögött játsszák Budapesten.

Labdarúgás - A FIFA fegyelmi bizottságának döntése értelmében zárt kapuk mögött kell megrendezni március 22-én a Magyarország–Románia vb-selejtezőt.

Budapest/Zürich, 2013. január 8., kedd (MTI) - A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottságának döntése értelmében a magyar válogatott a következő, Románia elleni hazai világbajnoki selejtezőmérkőzését zárt kapuk mögött köteles lejátszani március 22-én.

Budapest, 2012. december 15., szombat (MTI) - Vonatos utazást szerveznek drukkereknek egy honlapon a magyar labdarúgó-válogatott szeptemberi, románok elleni idegenbeli világbajnoki selejtezőjére.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!