Sport

2013.01.16. 09:59

Madridban is: "Csak a Diósgyőr!"

A magyar szurkoló mindig leleményes, optimista és kedvenc csapatát még a világ végére is elkíséri. A spanyol fővárosban is hazai pályát varázsolnak honfitársaink a férfi kézilabda válogatott világbajnoki csoportmérkőzésein.

A magyar szurkoló mindig leleményes, optimista és kedvenc csapatát még a világ végére is elkíséri. A spanyol fővárosban is hazai pályát varázsolnak honfitársaink a férfi kézilabda válogatott világbajnoki csoportmérkőzésein. A szomszédos Horvátországból alig negyvenen, ezzel szemben Magyarországról legalább négyszázan érkeztek Madridba az elmúlt napokban. Pedig, a horvátoknak sincs rossz csapatuk, sőt. A Caja Magicában most is zúgott a Hajrá Magyarok, és a legutóbbi vereség ellenére is vastaps kíséretében vonulhattak öltözőbe a játékosok. A lelátón egy diósgyőri huszárral is találkoztunk, aki a régmúlt uniformisa alatt egy idei DVTK-mezt viselt. Mint mondta: Spanyolországban is CSAK A DIÓSGYŐR, ÉS CSAK A MAGYAR VÁLOGATOTT!!!

- Marosréti Ervin - Madrid -


Madrid - Az olimpia után a világbajnokságon sem volt esélyünk Horvátország legyőzésére.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!