Sport

2013.01.18. 13:54

Labdarúgás-Magyarország Geraé, Husztié vagy Némethé lesz az Év magyar gólja

Budapest, 2013. január 18., péntek (MTI) - Szombaton adják át az Év magyar gólja díjat, amelyet a FourFourTwo magazin a FIFA Puskás-díj mintájára hozott létre. Az elismerésért - a szakmai zsűri szavazatai alapján - már csak három játékos, a címvédő Gera Zoltán, valamint Huszti Szabolcs és Németh Norbert van versenyben.

Budapest, 2013. január 18., péntek (MTI) - Szombaton adják át az Év magyar gólja díjat, amelyet a FourFourTwo magazin a FIFA Puskás-díj mintájára hozott létre. Az elismerésért - a szakmai zsűri szavazatai alapján - már csak három játékos, a címvédő Gera Zoltán, valamint Huszti Szabolcs és Németh Norbert van versenyben.A FourFourTwo honlapján arról számolt be, hogy a díjat a győztes a zsűri korelnökétől, Göröcs Jánostól veszi majd át az egykori legendás játékosokból álló többi zsűritag jelenlétében.

Gera - aki tavaly a hollandok ellen lőtt találatával diadalmaskodott - a Liverpool elleni szerzett bombagóljával került fel a listára, míg Huszti a Werder Bremen elleni ollózós góljával, Németh pedig a Debrecen ellen szerzett találatával van versenyben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!