Sport

2013.01.11. 18:54

Hárman csatlakoztak a H-Moto Teamhez

Budapest, 2013. január 11., péntek (MTI) - Németh Balázs, Rizmayer Gábor és Bitter Sándor személyében hárman igazoltak a H-Moto Teamhez, melynek színeiben így az idén hét versenyző indul különböző sorozatokban.

Budapest, 2013. január 11., péntek (MTI) - Németh Balázs, Rizmayer Gábor és Bitter Sándor személyében hárman igazoltak a H-Moto Teamhez, melynek színeiben így az idén hét versenyző indul különböző sorozatokban.Az istálló pénteki sajtótájékoztatóján - amint az az MTI-hez eljuttatott közleményből kiderül - Kelemen Krisztián csapattulajdonos jelezte, hogy a sikeres 2012-es év folytatását várja a 2013-as szezontól.

A sajtóeseményen elhangzott: a H-Moto Team számára a 2012-es év az eddigi legsikeresebb volt. Győrfi Alen 27 pontjával a 16. helyen végzett a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában, Gyutai Adrián 2007 után első magyar versenyzőként bajnok lett egy rangos nemzetközi sorozatban (Alpok-Adria, 125 GP). Kis Viktória első magyar nőként pontot szerzett a Superbike kategóriában nemzetközi versenyen, Nagy Győző pedig valamennyi magyar bajnoki futamon dobogóra állhatott, amelyiken elindult.

Közülük Győrfi motormárkát vált és a régi Hondája helyett egy 2012-es BMW-vel fog versenyezni. Gyutai idén a Superbike-vb Superstock 600-as kategóriájában szerepel majd. Kis az Alpok-Adria és a magyar bajnokság futamain szeretne eredményesen szerepelni, de további vágya, hogy dobogóra állhasson a magyar bajnokság Superbike vagy Superstock 1000-es kategóriájában a férfiak között. Nagy pedig továbbra is Győrfi főszerelőjeként azért dolgozik majd, hogy az egyik legjobb és legmegbízhatóbb technikát biztosítsa csapattársának, közben a magyar bajnokságban és néhány Alpok-Adria futamon indul.

Az újak közül Németh a Supersport-világbajnokságon, Rizmayer Superbike-ban a magyar és német bajnoki futamok mellett az Alpok-Adriai versenyein, míg Bitter többek között a Man-szigeten szerepel majd.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!