Sport

2013.01.08. 21:53

DVTK: Két hétfői hiányzó már nem hiányzó

Miskolc - Hétfőn még három légióssal kevesebb játékos végezte a Szentes Lázár szakmai igazgató által előírt feladatokat az élvonalban szereplő diósgyőri labdarúgócsapatnál, hiszen mind a két spanyol, José Luque és Francisco Gallardo, mind pedig a szerb Savo Rakovic igazoltan távol volt. Az ibériai duó a vízkereszt miatt nem jelent meg az Andrássy úton, a délszláv védő pedig a pravoszláv karácsony miatt.

Miskolc - Hétfőn még három légióssal kevesebb játékos végezte a Szentes Lázár szakmai igazgató által előírt feladatokat az élvonalban szereplő diósgyőri labdarúgócsapatnál, hiszen mind a két spanyol, José Luque és Francisco Gallardo, mind pedig a szerb Savo Rakovic igazoltan távol volt. Az ibériai duó a vízkereszt miatt nem jelent meg az Andrássy úton, a délszláv védő pedig a pravoszláv karácsony miatt.Ez a helyzet azonban keddre változott, ugyanis hétfőn este befutott Miskolcra Luque és Gallardo is, így aztán a téli felkészülés második napján már ők is részt vettek a DVTK foglalkozásain.

Öt-hat találkozó

Savo Rakoviccal kapcsolatban már többször megírtuk, hogy kölcsönben, más egyesületnél folytathatja pályafutását, az egyik lehetséges állomás Eger. A bajnoki táblázat 15. helyén tanyázó hevesiek kedden délután láttak hozzá a munkához, ám ezen az edzésen nem volt ott a diósgyőriek bekkje – ami nem zárja ki, hogy később nem bukkan fel az EFC-nél.

Amint az eldőlt, február 6. és 16. között a törökországi Belekben edzőtáborozik majd a DVTK, ám hétfőn még nem lehetett tudni, hogy pontosan hány mérkőzést vívnak majd ez idő alatt Elekék, és hogy azokat mely ellenfelekkel szemben. Várhatóan öt-hat találkozó vár majd a piros-fehérekre; ezen intervallumban Belekben tartózkodik majd – többek között – a fehérorosz Dneper Mogilev, a román FC Brasov és FC Petrolul Ploiesti, az orosz Alanyija Vlagyikavkaz, a lengyel Jagiellonia Bialystok és a koreai FC Daegu is.


Hétfőn reggel fél kilenc táján kanyarodot tautójával a klubház elé, majd kiosztott néhány „BUÉK!”-ot az újságíróknak, aztán az öltözőbe vitte útja. Tisza Tibor, a DVTK csatára remek fél szezont, őszt zárt, a gólok számát tekintve mindenképpen, hiszen a bajnokságban ötször, a Ligakupában nyolcszor, míg a Magyar Kupában négy alkalommal volt eredményes.

A DVTK vezetősége, és a csapat egyik játékosának, l Imam Seydinek a kapcsolatába a múlt hónap elején egy kisebb ék került.

Fótyik Dominiket akarja a Diósgyőri VTK, Pollák  Zoltán nem lesz diósgyőri.

Hétfőn reggel találkoztak az évben először a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosai, hogy hozzá kezdjenek a 2013-as esztendő feladataihoz. 

Az első felkészülési találkozót január 26-án játssza a Diósgyőr a Balmazújváros ellen, a bajnoki főpróba pedig a bajnok Debrecen otthonában lesz.

Befejeződött a téli szünet a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának számára és hétfőtől gőzerővel készülnek a piros-fehér focisták a 2012/2013-as bajnokság hátralévő 13 mérkőzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!