Sport

2013.01.20. 10:26

Adamo Coulibaly befutott, majd futott

A Loki francia támadója csaknem két héttel később kezdte meg a felkészülést Debrecenben.

A Loki francia támadója csaknem két héttel később kezdte meg a felkészülést Debrecenben.

Bár a DVSC-TEVA szombaton délután két edzőmeccset is játszott a szlovák Kassa ellen, mégsem csupán a két tesztmérkőzésen mutatott játék érdekelte az Oláh Gábor utcára kiballagó drukkereket. A piros-fehérek francia támadója, Adamo Coulibaly ugyanis idén is eljátszotta azt, amit szokott: tizenkét nappal később jött meg Magyarországra, a vezetőséget többször is hitegetve a megérkezésének időpontját illetően. Könnyen lehet, a csatár most nyerő pozícióban érzi magát, hiszen nyáron lejár a szerződése, ezért napokon belül leül tárgyalni Szima Gábor klubelnökkel. Talán Coulibaly sérthetetlennek hiszi magát, vagy csak nem érdekli, hogy könnyen pénzbüntetés lehet az extra pihenő eredménye. Sőt, az sem lenne eget rengető meglepetés, ha megfelelő ajánlat esetén a télen elszerződne a Loki gólkirálya, nem kis űrt hagyva ezzel maga után.

Egy siker, egy iksz

A téli szabadságát nehéz szívvel megszakító Coulibaly természetesen nem lépett pályára a Kassa ellen, hanem erdei futással igyekezett felvenni a felkészülés ritmusát, ő egyelőre biztosan külön munkát fog végezni.

A nap első DVSC-Kassa mérkőzése 2-2-es döntetlent hozott, a kilencven perc során több fiatal is helyet kapott Kondás Elemér együttesében, míg a második összecsapáson már az alapcsapathoz jobban hasonlító tizenegy küzdött. Az utóbbi derbi 2-0-ás győzelmet hozott a játékot végig domináló hajdúságiak számára.

A Debrecen következő felkészülési meccseire szombaton kerül sor, akkor az FK Spartak Zlatiborral feszülnek kétszer is egymásnak Szakályék.

HBN-TN


Felkészülési mérkőzések

DVSC-TEVA – MFK Kosice 2-2 (1-2)

Debrecen, vezette: Takács J.     

 DVSC: Polekszics (Szécsi G. 46.) – Nagy Z. (Hajdu 84.), Cicman, Szűcs, Engel (Kuti 46.) – Sl. Bouadla (Shadi 65.), Gál (Barzsó 50.), Spitzmüller, Ferenczi – Szécsi M. (Angyal 80.), Sidibe

Gól: Ferenczi (11-esből 38.), Szécsi M. (66.), illetve Duda (10., 18.)

DVSC-TEVA – MFK Kosice 2-0 (0-0)

Debrecen, vezette: Nagy R.

 DVSC: Verpecz – Bernáth, Simac (Ludánszki 46.), Mészáros, Korhut (Suskó 82.) – Dombi (Bódi 46.), Varga J., Czvitkovics, Szakály (Burics 78.) – Rezes (Kertész 82.), Pölöskey

Gól: Pölöskey (52.), Ludánszki (82.) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!