Sport

2012.12.28. 18:13

Szerencsi torna: a DVTK nélkül

Szerencs - Az elhunyt sportbarátokról ezúttal sem feledkeznek meg.

Szerencs - Az elhunyt sportbarátokról ezúttal sem feledkeznek meg.Bodnár László, Juhász Tibor, Lippai Lajos és Trombitás István emlékére már évek óta teremlabdarúgó-tornát rendeznek az új év első hónapjában, általában az első hét végén. Az előző eseményen, a szerencsi Kulcsár Anita Sportcsarnokban ott volt a Diósgyőri VTK NB I-es alakulata is, amely a fináléban 5-3-ra kikapott az NB II-es KBSC-től. A napokban úgy lehetett hallani, hogy 2013-ban nem kerül sor erre a megméretésre, így megkerestük Soltész Zoltán főszervezőt.

– Tény, hogy nem áll rendelkezésre olyan nagyságrendű anyagi forrás, mint korábban, de tartozunk annyival az elhunyt sportembereknek, volt barátainknak, hogy most se feledkezzünk el róluk – mondta Soltész Zoltán. – Az, hogy pontosan mely csapatok vesznek részt a tornán, egyelőre szervezés alatt áll, az viszont biztos, hogy a DVTK ezúttal nem lép parkettre január 20-án Szerencsen – merthogy ekkora tervezzük, a helyszín pedig változatlan –, ugyanis a piros-fehérek ekkor már túl lesznek a felkészülés első két hetén. Ettől függetlenül várunk minden focibarátot, reméljük, hogy a megjelenő csapatok számára ez az emléktorna jó felkészülés lesz az utána rendezendő Borosi Kupára.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!