Sport

2012.12.27. 12:59

Osztrák jégkorongliga - Elutasították a Fehérvár óvását

Székesfehérvár, 2012. december 27., csütörtök (MTI) - Az osztrák jégkorongliga (EBEL) elutasította a Sapa Fehérvár AV19 óvását, így az Olimpija Ljubljana ellen szerdán lejátszott és a vendég szlovén csapat 2-1-es sikerét hozó találkozót nem játsszák újra - közölte csütörtökön a magyar klub.

Székesfehérvár, 2012. december 27., csütörtök (MTI) - Az osztrák jégkorongliga (EBEL) elutasította a Sapa Fehérvár AV19 óvását, így az Olimpija Ljubljana ellen szerdán lejátszott és a vendég szlovén csapat 2-1-es sikerét hozó találkozót nem játsszák újra - közölte csütörtökön a magyar klub.A fehérváriak műhibára hivatkozva szerették volna elérni, hogy semmisítsék meg az eredményt.

A harmadik harmad elején, 1-0-ás fehérvári vezetésnél Kovács Csaba lövése tisztán túlhaladt a gólvonalon, ám a korong gyorsan kifelé vágódott. A videóbírós kamera azonban párás volt, ezért a képen nem lehetett egyértelműen kivenni, hogy a pakk benn volt-e vagy sem. A klub az óváshoz csatolta a mérkőzés televíziós felvételét, amelyen viszont egyértelműen látszik a gól. Az EBEL azonban ennek tudatában is úgy döntött, hogy a pályán elért eredményt hagyja jóvá.

- MTI -



Székesfehérvár, 2012. december 26., szerda (MTI) - A Sapa Fehérvár AV19 hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett az Olimpija Ljubljana együttesétől az osztrák jégkorongliga (EBEL) szerdai játéknapján. A magyar csapat megóvja a találkozót.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!